Како што кажав погоре, Реал барем си ги заслужи бодовите и резултатите благодарение на својата игра, не му беа доделени ниту од судии ниту од некој друг, така да за Интер глас да не слушнам.Сега да не го додавам и Интер во целиов муабет зашто и они се подобри и по освоените бодови и во гол разликата а и бркаат двојна круна во Италија така да постов е да ти докажам колку само правиш огромна грешка што тврдиш дека Реал е најдобриот тим во Европа оваа година , претера , и тоа бајаги .
Eпа тоа е моментот , јас му реплицирав на Болут зашто он тврдеше дека Реал се најдобрите во Европа бидејки имале најдобар скор ( а го немаат ) , ако гледаме по скорот и Манчестер и Интер имаат подобар скор од нив и аналогно на истата ситуација , според Болут , Манчестер и Интер се подобри од Реал , така да јас не правев споредби со другите лиги , он правеше , плус Англиската лига е една од најдобрите и најсилните во светот ( 3 тима имаат во полуфиналето од Лигата на Шампионите ) .Направи компарација, Итаљанската лига и Шпанска лига. И што ти е поентата со Мурињо?
Реал не е најдобар али еве втор е. Немој само да ми кажеш дека Интер се подобри од Реал
Како што кажав погоре, Реал барем си ги заслужи бодовите и резултатите благодарение на својата игра, не му беа доделени ниту од судии ниту од некој друг, така да за Интер глас да не слушнам.
Лани тимот на Реал беше катастрофа, земаа титула само затоа што Барса изигра лошо во последните неколку кола. Играчите што ги купуваат јас мислам се дел од неговата работа нели? Колку тренери се сменија во последните неколку години и не успеаа да го направат тоа што Шустер го направи.А споредбата со Мурињо беше само колку да му кажам на Madrid дека Шустер и не направи кузнае што со овој тим на Реал , колку само играчи купија , каква одбрана имаат, напад и тн и тн , се освен титула во домашното ке се сметаше за неуспех , нели ?
А оваа година како изиграа ?Лани тимот на Реал беше катастрофа, земаа титула само затоа што Барса изигра лошо во последните неколку кола. Играчите што ги купуваат јас мислам се дел од неговата работа нели? Колку тренери се сменија во последните неколку години и не успеаа да го направат тоа што Шустер го направи.
И оваа година Барса изигра лошо ама Реал одиграа подобро оваа сезона од претходната и јас мислам дека е заслужена првата позиција:salut:А оваа година како изиграа ?
И оваа година Барса изигра лошо ама Реал одиграа подобро оваа сезона од претходната и јас мислам дека е заслужена првата позиција:salut:
Армин , споредбата ја направив поради постот на Болут , играта и таквите ствари неможеш да ги споредиш поради различните начини на игра во првенствата , каква споредба сакаш да направам , на што треба да се ослонам , на тоа дека Реал беа елиминирани од Рома ( Италијанска екипа ) ? Јас не реков дека Интер оваа година е подобар од Реал али и не реков дека Реал оваа година е подобар од Интер , на кој основ би ја направиле таа споредба повторувам , не бев јас тој кој ги правеше тие статистички споредби .Ај напрваи споредба помеѓу Интер и Реал ама не се ослонувај само на статистиата?
Некако не ми ја сваќаш поентата, се обидувам да ти кажам дека Шустер не наследи добар тим како што викаш ти.А оваа година како изиграа ?
Па сигурен сум дека си ги гледам сите утакмици од Интер и повеќето од Реал(може и се лажам).Начин на игра напредок во играта, тимска игра создавање шанси.
Интер беше елиминиран од Виљареал и Валенсија.
Викаш ни Реал е појак од Интер ни обратно?!?
Рамос нели е суспендиран?