Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Каков Зидан бе...што збориш? Цццц :):):) Во заблуда си нешто ти батко :) btw, што е работава што не го игра Робињо бе? Бог да чува еј!

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Абе Робињо не беше 100% фит викаа нешто го избрзале многу со враќањето од повредата а и изморен бил минатата недела оти нели играше за Бразил па затоа Робен стартуваше со Севиља.
За вечер мислам дека сигурно ќе игра прва постава така барем беа најавите, ја лично сакам со две крила да играме ама мислам дека нема шанси така да почнеме.

F

fantomX

Гостин
Зидан можи само ко тренер на помлади категори, или некоја функција. Да заигра пак за Реал, то не е можно.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Треба повеќе шанса да му даде на Марсело, брз е, добар дриблер...

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Шустер изразил заинтересираност за напаѓачот на Атлетико Мадрид, Серхио Агуеро. ама ми стои дека ништо нема да биде од тоа, плус градски ривали, подобро би ни дошол Хунтелар од Ајакс.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Агуер нема шанси, секоја недела јаде гомна за Реал, тоа од Шустер е заебанција.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Casillas; Ramos, Cannavaro, Heinze, Marcelo; Gago, Guti, Sneijder, Robben; Higuaнn y Ra'l.

Член од
15 јули 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0-1 sneijder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Според коментаротот, има три трансфер цели за у лето.
1. Иниеста за кој Мијатович е спремен да плати 60 милиони:vozbud:
2. Агуеро :nesvest:
3. РЕЈЕС :tapp:

Каков дриблинг на Робен хуху

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Добро прво полувреме, одлична игра. И шо к*р се себичи ова копилево бе Хигуаин...пууу бе кј го става него во игра! Стај Робињо второ полувреме да видат тогаш...Снајдер последниве 2 кола, е убедливо најдобар во Реал, заедно со Хајнце! Браво браво!

Btw, абе неможам стварно да го трпим овја клошаров од Сител, кој глупости ги треска, стварно некоаш ми се плаче. „И ете го гледате претседателот на Барселона Рамон Калдерон“ Ццццц...Абе толку ли не гледаат што идиоти држат во телевизија?! Пу да им ебем тоа шутраците...врска да се немало ова незнам!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Тој другиот бар знае нешто, овој последен пат кога отворил Шпиц било пред 6 месеци.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Почна Робен да ги враќа милионите вложени во него :),

голем ќеф ми се напрај шо му ја скрши кичмата на Басинас (Where is the ball Басинас:pos2:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
lele sudijata ni ukrade 2boda mameto da mu go ebam lingursko c c c

toa li bese za crven za ramos ne go ni dopre igracot :nerv:

1-1 :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop