Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Амаури добар играч е, ама мене лично не ми се свиѓа ич. Многу ме нервира...незнам зошто. Предност кај мене имаат Виља и Хунтелаар, ама чисто сумњам дека Виља ќе дојде во Реал...па така да и Фабиано е супер.

F

fantomX

Гостин
Ја мислам најголема е веројатноста за Хунтелар. Ем бил спремен за промени, ем ќе се приклучи на холандската колонија во Реал. Барем според мене...

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Од овие
и јас сум за Хунтелар

Член од
5 март 2008
Мислења
34
Поени од реакции
1
Јас прочитав дека и Кварезма го барале од Порто, дали е вистина, а за Пандев многу тешко да дојди, нема да го пушти Лацио, најдобар е од сите таму

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Чиста шпекулација за Пандев. При крај е сезонава, почнуваат да се вртат моабети за трансфери...па мора нешто да напишат веснициве.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Каков Пандев бе нема шанси да оди у Реал,летото дефинитивно Хунтелар го купуваме.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
-Мијатович бил во Рим за да ја види цената за Де Роси и Аквилани.Успат и да праша и за Мирко Вучинич.

Едно големо НЕ од мене за овие.Кој кур Де Роси шо ке му прајме,Аквилани некако може ама тој и Мирко за кур да аседат.
Мирко е балкаски чоек,ке даде гол и после седи не трча не се ангажира.

За Хунтелар се укључи Челси.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
So koj igrame ovaa nedela?? Od ovie od Roma samo Akvilani drugite ne i Huntelar da dojdit i dosta ni se igraci i nekoj da se prodajt.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мајорка-Реал, Сабота 22:00, ТВ Сител!

Многу мрзим да гледам фудбал на теренов од Мајорка...зошто има атлетска стаза...ама тоа е тоа!

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Добар е, ама не ви треба. Плус ќе кошта околу 20-25 милиони евра.
Вас ви треба Вучинич.
Истиот РВН(од пред 5 год). Има техника, има брзина, курпулентен, знае да се постави во дуелите, ќе го нема цел натпревар ќе влези во шанса и одма дава гол. Супер реализација има, само понекогаш знае да претера со дриблинзи. Сепак во последно време се подобри, каков беше во Лече...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Каков Вучинич, не ни требаат просечни играчи.
Бензема, Марио Гомез или Хунтелар

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не ни треба Вучиниќ бе, Раул, РВН, Хунтелар (можеби), Фабиано (можеби :))...не ни треба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom