Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
супер што почнавме да победуваме, ај шо побрзо да излеземе од оваа мала криза и од овој голем притисок по елиминацијата од Лига на Шампиони, само да ја подобрат играта и да се сконцентрират на Примера Дивизија, сега само еден фронт ни останува, Барса сеуште се бори на два, тоа ни дава предност за Примера.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Хигуаин е сто пати поарен бе шо зборате. лани ни ја освој ла лига сеа камен е а? појќе ќе го памтам тој голо шо го даде во последната минута против еспањол одколку онај волејо на Зидан во финалето на ЛШ.
и фала богу еднаш и ние победивме
а и кој велеше дека Пепе не вреди 30м нека се кажи да не барам постој
Да? Значи ти ако дадеш гол за Реал некогаш, и заслужуваш да играш во Реал нели? Врска си нема дечкото, како основно незнае топката да ја води, а друго па...Лани што не спаси не спаси, ама сега неможе заради тоа да го држат во Реал. Ипак Реал е тоа, не заслужува да игра напаѓач кој едвај ќе даде 2-3 гола во сезона, без врска дали е замена или не. Не е тоа ниту Мурсија ниту Наполи. Ама ваше мислење, јас мислам дека не заслужува да игра во Реал. А и верувајте ми, летово сигурно ќе го продадат, памтете ми го постов. Нмеа уште долго да издржи.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Абе 19 години има дечкото бобиче шо ти е ,ама има потенцјал се гледа не е многу уплашен ама добар е За 19 годи.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
aj malce kasnam Cestita neka ni e pobedata Odlicno izigravme...Abe vo timot samo Desen Bek ni treba drugo nisto da go zememe Daniel Alves i drugi igraci ne ni trebat

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Да му го честитам 200тиот гол на капитенот:D.

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Добро е,се зголеми разликата....сега е 8 бода...благодарение на вечерашниов кикс на Барса...како и да е треба да гледаат Реал сеа да ја зголемат предноста...и така само уште примера им остана годинава....

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Другата утакмица со Депортиво ќе биде тешко. Последниве три кола играат многу добро, а ко шо е лош скорот на Риазор, очекувам да кикснат другата недела.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Борбава за 2 место во La Liga стана многу интересна, Виљареал се доближи на Барса на 4 бода :pos2::vozbud:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
to 8 boda razlika mi izgleda posigurno :)

Член од
10 март 2008
Мислења
18
Поени од реакции
1
real e prv sigurno 8 boda klub e toa so tradicija so tituli ovaa ke bide 31 a do godina da bide 10

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom