Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ја би ги играл и Игуаин и Бензема. Не ми е Каљехон за стартер некако, нека влезе од клупа. Според мене најдобро вечерва би било:
- Икер -​
- Арбелоа - Пепе - Рамос - Марсело -​
- Кедира - Чаби -​
- Бензема (Роналдо) - Озил - Роналдо (Бензема) -​
- Игуаин -​

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Многу варијанти постојат, едната е дури и Алтинтоп да игра крило... :icon_lol:

Би можело и Ласс да иде десен бек, Арбелоа лево, Марсело крило...:ROFLMAO:

Што фантазирам, Каљехон ќе почне, така е и најдобро... :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
^Како успеа бе? При толку играчи што ги имаме ти го стави Алтинтоп у прв состав :D

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ја би ги играл и Игуаин и Бензема. Не ми е Каљехон за стартер некако, нека влезе од клупа. Според мене најдобро вечерва би било:
- Икер -​
- Арбелоа - Пепе - Рамос - Марсело -​
- Кедира - Чаби -​
- Бензема (Роналдо) - Озил - Роналдо (Бензема) -​
- Игуаин -​
АААпсолутно се сложувам за составов. :)

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Претседателот на Реал Мадрид, Флорентино Перез во интервју за весникот Ел Мундо Депортиво истакнал дека неодамна имал средба со тренерот Жозе Мурињо на која, португалскиот тренер потврдил дека и во следната сезона ќе седи на клупата на Кралскиот клуб.

На состанокот било договорено во текот на јануарскиот преоден рок да се ангажираат уште двајца фудбалери кои дополнително би ја засилиле екипата, а станува збор за десен бек и фудбалер од средниот ред.

Перез потенцирал дека е задоволен од работата на Мурињо и дека приоритет е освојување на трофејот во Примера и прекин на доминацијата на најголемиот ривал, Барселона.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- За десен бек, во ред, го очекувам Маикон, гледам дека Интер имаат негова копија... :)
ама не ја сфаќам потребата за играч од средниот ред.

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
Претседателот на Реал Мадрид, Флорентино Перез во интервју за весникот Ел Мундо Депортиво истакнал дека неодамна имал средба со тренерот Жозе Мурињо на која, португалскиот тренер потврдил дека и во следната сезона ќе седи на клупата на Кралскиот клуб.

На состанокот било договорено во текот на јануарскиот преоден рок да се ангажираат уште двајца фудбалери кои дополнително би ја засилиле екипата, а станува збор за десен бек и фудбалер од средниот ред.

Перез потенцирал дека е задоволен од работата на Мурињо и дека приоритет е освојување на трофејот во Примера и прекин на доминацијата на најголемиот ривал, Барселона.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- За десен бек, во ред, го очекувам Маикон, гледам дека Интер имаат негова копија... :)
ама не ја сфаќам потребата за играч од средниот ред.
:vozbud:

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
Шо ќе ни е маикон..стар дедо..ако се решени да купуваат нека купат нешто младо, па дополнително да се развива кај нас..и така сега за сега го имаме Арбелоа кој одлично ни служи на таа позиција...

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
^ Каков црн Маикон? Арбелоа е кока-кола за него.
Значи јас кажав кого го очекувам, не со кој си ти задоволн :)
btw и јас сум задоволен со Арбелоа, но би сакал и Маикон да го видам во Реал...Кој би го покривал Арбелоа ? - Рамос. А кој би ко покрил Рамос? Карваљо, или Албиол ??? Карваљо, колку толку се држи, ама Албиол, не мора да коментирам за него.
Шо ќе ни е маикон..стар дедо..ако се решени да купуваат нека купат нешто младо, па дополнително да се развива кај нас..и така сега за сега го имаме Арбелоа кој одлично ни служи на таа позиција...
Ако гледаме така, воопшто нека не купуваат, нека земат некој од младинците.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
‎11ка: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Khedira, Lass, Xabi Alonso, Özil, Cristiano Ronaldo y Benzema...

Kajgana Shop

На врв Bottom