Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

А кој не сака ? :D
е искрено ми се сере од овие негови изјави,еднаш кажува сакам да се пенизонирам во Реал,другпат дајте ми договор и на 10 години да е го потпишувам,трети пат посебно по англиски медиуми About my future?Who knows,nobody knows what will hapen i the future:cautious:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Who knows,nobody knows what will hapen i the future:cautious:
Не значи ако рекол така и ќе си замине само по негова волја... може ќе има подобри од Роналдо па ќе биде принуден да си замине можеби некоја друга Х причина...
Мислиш Раул не сакал да се пензионира во Реал? истото го кажува и Роналдо "Who knows"?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Не значи ако рекол така и ќе си замине само по негова волја... може ќе има подобри од Роналдо па ќе биде принуден да си замине можеби некоја друга Х причина...
Мислиш Раул не сакал да се пензионира во Реал? истото го кажува и Роналдо "Who knows"?
Го обожавам Роналдо,ама во неговата лојалност никогаш нема да бидам сигурен,затоа што тој е сега под дејство на овие добри резултати што ги постигнува со Реал и Мурињо,а потоа кога тимот порано или подоцна ќе западне во криза ќе збори друго,незнам дали се сеќаваш на Ми фали Манчестер,би се вратил во Манчестер,во Манчестер ме сакаа тука не ова она.Утре да дојде понуда од 120 милиони од ПСЖ,Сити,Турново Роналдо одма ќе ја прифати и ќе е заебе и Мадрид и се.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.909
Поени од реакции
30.874
Утре да дојде понуда од 120 милиони од ПСЖ,Сити,Турново Роналдо одма ќе ја прифати и ќе е заебе и Мадрид и се.
Мислиш Реал треба да прифати понуда од 120 не Роналдо.
Некои работи не се купуваат со пари, малку пари ли направи шо ќе му се уште.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Го обожавам Роналдо,ама во неговата лојалност никогаш нема да бидам сигурен,затоа што тој е сега под дејство на овие добри резултати што ги постигнува со Реал и Мурињо,а потоа кога тимот порано или подоцна ќе западне во криза ќе збори друго,незнам дали се сеќаваш на Ми фали Манчестер,би се вратил во Манчестер,во Манчестер ме сакаа тука не ова она.Утре да дојде понуда од 120 милиони од ПСЖ,Сити,Турново Роналдо одма ќе ја прифати и ќе е заебе и Мадрид и се.
Пред се тоа го прават фановите бидејќи ако малку е тимот во криза одма се плука по секој еден, свирежи критики... па и во право е кога рекол така ако тоа не го осетил во Мачестер... во Реал е така и сигурно така и ќе биде(за жал)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ајде малце да му се посмее на Филе :свиркам:

Igor Filevski
Ајде хејтери, плукачи, платени „самонаречени новинарчиња„ и фб-сеирџии, радувајте се на голот. :))) но како и да е, ова е уште еден доказ дека и те како „некој има замешано прсти„ за У21 МК мора да загуби. Не само што тоа немаше врска со пенал, туку и самите данци се зачудија од одлуката на судијата... ах ах ах...цепки... :))) ... но сеуште верувам дека (според играта) и денес нашите У21 НЕМА ДА ЗАГУБАТ! За жал на македонските хејтери!

Ми се допаѓа · · Сподели · пред 31 минути ·

Few minutes later...

Igor Filevski Па нормално, Данска е фаворит во групата! Но треба да не победи и денес за да избие и реално како фаворитпред 23 минути · Ми се допаѓа

Ми се сере од неговиот експертизам...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
According to 'La Sexta' Real Madrid are interested in Bayern Munich's captain, Lahm to reinforce the defense, right back position.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Ау бензема осеќам дек ќе бидит еден од поззапазените лице на европсково :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Само по групи можеби, после испаѓаат дрвата

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Само по групи можеби, после испаѓаат дрвата
сериозен си??? најмоќната тројка во нападот ја имаат само во одбраната Ганикус(Мексес :D ) да не напрај некој од своите глупи киксови за мене се во топ 3 со шпанија и германија

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Не е тема за еуро2012 али...
Средината и одбраната им се сол. Едино нападот и добриот селектор ги вадат. Во група ќе се мачат со Данска а понатаму (во случај да се први) вкрстуваат со една слаба Италија која и таква е појака од нив. Ако завршат втори ги чека Шпанија, а тој натпревар подобро да не го играат

Kajgana Shop

На врв Bottom