OziLLLL
MADRIDISTA
- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 3.334
- Поени од реакции
- 1.892
Штип сум, ако има исто штипјани изволте, иначенего, има заинтересирани да им одиме на Баварциве у среда на заедничко гледање !?
Штип сум, ако има исто штипјани изволте, иначенего, има заинтересирани да им одиме на Баварциве у среда на заедничко гледање !?
И Парехо не беше лош. Нека ги остаат уште една сезона двајцата во Валенсија, и така додека се пензионира Кака и Чаби тие да дојдатИмаше една асистенција. Кој знае што ке се прави со него на лето. Повредата многу го заеба, неможеше да покаже што све може во целост. Ма да после добриве партии на Кака, ништо чудно да си остане уште една година на позајмица.
Ја и Николич се договаравме нешто, али не за со Баварците да глеаме, туку со Мадриѓани. Ако си од Ск и се соберат луѓе за тоа, јас сум за. (се разбира ако има обезбедување тамо)него, има заинтересирани да им одиме на Баварциве у среда на заедничко гледање !?
Се сложувам.И Парехо не беше лош. Нека ги остаат уште една сезона двајцата во Валенсија, и така додека се пензионира Кака и Чаби тие да дојдат
Ќе се собираат у Ајриш пак...минатиот пат бев со 3ца другари од форумов и интересно беше. Имаше еден со Хиго дрес, а ја со Бенз и му се убацувам му викам гледај гледај хехе...него, има заинтересирани да им одиме на Баварциве у среда на заедничко гледање !?
Ја досеа одев со мадридистиве, ама ај ако има место сакам и со васЌе се собираат у Ајриш пак...минатиот пат бев со 3ца другари од форумов и интересно беше. Имаше еден со Хиго дрес, а ја со Бенз и му се убацувам му викам гледај гледај хехе...
Се договарав пак да идеме у Среда со другариве у Ајриш, па ако има некој што е од Скопје и сака да иде на такво интересно место, повели
Армин ти си??Ја досеа одев со мадридистиве, ама ај ако има место сакам и со вас
не бе ти сиАрмин ти си??
Ќе има место, со нас сине бе ти си
Ајде и вие двајца со нас у Ајриш ако сакате или на некој друг поединец што му се иде...Ја и Николич се договаравме нешто, али не за со Баварците да глеаме, туку со Мадриѓани. Ако си од Ск и се соберат луѓе за тоа, јас сум за. (се разбира ако има обезбедување тамо)
Ке му спомнам на Николич да видиме што ке каже.
Како да ќе иде у војска.^
колку е само ретардиран гифов...