На тебе изгледа оште те боле ланскио гол шо ви го свирна Гочето )))idete i site frlete se vo Vardar ... napoli be lugje c c c cc c , zosto ne si napravite fan club Pandev(seljak) i tolku , tamu si pisuvajte kolku sakate , ako dogodina pandev zavrsi vo Anzi , vie za Anzi li ke bidete ?
To4no me boli sto eden neandertalec mi dade gol , zatoa sega nema da dade nitu eden i ke se posramotuva ke promasuva prazni golovi , mislam so cesena bese poslednata utka od mnogute koj sleduvaat .... pozzzz ajde pedalaНа тебе изгледа оште те боле ланскио гол шо ви го свирна Гочето )))
Така така, искажи се што ти лежи на душа.To4no me boli sto eden neandertalec mi dade gol , zatoa sega nema da dade nitu eden i ke se posramotuva ke promasuva prazni golovi , mislam so cesena bese poslednata utka od mnogute koj sleduvaat .... pozzzz ajde pedala
http://www.youtube.com/watch?v=STpPyQtCE8A :* mwaXTo4no me boli sto eden neandertalec mi dade gol , zatoa sega nema da dade nitu eden i ke se posramotuva ke promasuva prazni golovi , mislam so cesena bese poslednata utka od mnogute koj sleduvaat .... pozzzz ajde pedala
Со Милан.Го посравте чоеков
Со кој игра иначе Наполи следна утакмица во лига?
gomez има промашувано од 45 сантиметри ( покажа дека тоа е возможно физички ) , така да GTFO ако ти пречи нешто .To4no me boli sto eden neandertalec mi dade gol , zatoa sega nema da dade nitu eden i ke se posramotuva ke promasuva prazni golovi , mislam so cesena bese poslednata utka od mnogute koj sleduvaat .... pozzzz ajde pedala
Да ти кажам во првото (цело) полувреме само во една гол шанса влезе и ја утна се исплетка во ножината, и после беше сменет во 50 минута ... така да сметај во 50 мин само во 1 гол шанса влезе и тоа се исплетка самиот..Што прави нашиов, додека другите победуваат... игра воопшто?