P
PewDiePie
Гостин
Sheva igra od pocetok i plus vo forma e kako da ne igra a utre ke gi pozz. genova pato mesto ambrozini ke vleze vo vtoro
Ако имаме водство тогаш сонувај Амбро да го вади за го стави Пато. Ако губиме тогаш може.Sheva igra od pocetok i plus vo forma e kako da ne igra a utre ke gi pozz. genova pato mesto ambrozini ke vleze vo vtoro
Abe me zabole mene za ambro dali ke go vadi ili ne, nema so jas da sonuvam anceloti si znae kogo da stavi a daj boze ambro da izigra kako minatata,edno e sigurno Sheva utre igraАко имаме водство тогаш сонувај Амбро да го вади за го стави Пато. Ако губиме тогаш може.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Леле фак утре не сум дома нема да гледам Милан
Еве една интересна случка (корпа на годината)
Возачот на Ферари Фелипе Маса овие денови се наоѓа во Италија каде ќе се вози 14та трка у Формула 1 па приликата ја искористил да го покани сонародникот Кака во боксот на Ферари, но се изненадил кога дошол Матераци кој сакал да му даде поклон.
Маса: Фала ти за поклонот но јас не можам да го прифатам фан сум на Милан
Матераци: Сена беше мојот идол а сега си ти и сакам пријателски да ти дадам дрес
Маса: Многу си љубезен но не можам да го облечам
![]()
:bip:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:MATERZACI KRETENU ODI LECI SEEEE znaci cel tim ovie inter luzeri se ej C C C...BRAVO ZA MASA BRCAJ GI GADOVITE :pos2:Леле фак утре не сум дома нема да гледам Милан
Еве една интересна случка (корпа на годината)
Возачот на Ферари Фелипе Маса овие денови се наоѓа во Италија каде ќе се вози 14та трка у Формула 1 па приликата ја искористил да го покани сонародникот Кака во боксот на Ферари, но се изненадил кога дошол Матераци кој сакал да му даде поклон.
Маса: Фала ти за поклонот но јас не можам да го прифатам фан сум на Милан
Матераци: Сена беше мојот идол а сега си ти и сакам пријателски да ти дадам дрес
Маса: Многу си љубезен но не можам да го облечам
![]()
:bip:
Денеска мора да ги декласираме Џенова по стартниот кикс,јас типувам резултат 0:4 :wink: