Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Сега што треба да правиме ... сите дрес од Перси за инат на Арсенал ... претераа со клетви и колнења . Како ние да го украдовме од нив а не они да го шитнаа !!!

А денеска стварно сум расположен овој Робин ми го разубави денот ке одам малце на мало да крекам :D

Леле каков meltdown се случува кај навивачите на Арсенал, не само тука...
Абе си го шитнаа пола тим лани прехлани не кукаа ... .а сега коси корнат !!!

Стварно не знам зошто таков рант кога добија 24 милиони фунти за 29 годишен а купија тројца офанзивни играчи. Пострашно ќе е Сонг ако го изгубат.

Абе си го шитнаа пола тим лани прехлани не кукаа ... .а сега коси корнат !!!

Тоа е друже, ги боли што Манчестер Јунајтед им го зима, јас кога зборам дека сите се ABUs не ми веруваат...
--- надополнето: 15 август 2012 во 21:18 ---
На клупа е вечерва за Холандија така?

Тоа е друже, ги боли што Манчестер Јунајтед им го зима, јас кога зборам дека сите се ABUs не ми веруваат...
--- надополнето: 15 август 2012 во 21:18 ---
На клупа е вечерва за Холандија така?

Да :) И не знам зашо одма се праат паралели со Торес и Дрогба дека не успеаа. Јас колку што знам 25 години клубов игра со 4-4-2, како сакаа во Челзи да успеат и двајцата кога играа 4-2-3-1? Нека праат паралели со Јорк и Кол :D
--- надополнето: 15 август 2012 во 21:20 ---
Fatman and Robin :ROFLMAO:

Ај честито и од мене, РВП е подобро засилување од Лукас. Кој знае дали Лукас ќе се вклопеше во Европа додека РВП е веќе докажан ;)

Човек ќе појде во Тинекс и еве што се дешава. Замислете да појдев во Рамстор :vozbud:

Честито играч, што да кажам сеа, али нека донесат и лев бек. Само почекајте гледате онаму player agreeing a medical бла бла

И не се секирајте не е rnautd ова :ROFLMAO:
--- надополнето: 15 август 2012 во 21:03 ---

Македа во клубов живее од голот против Астон Вила у 2009 :) мислам дека ќе биде продаден.

Сакав да речам дека само ради то и опстојвит,али нејкеф да го деградирам ко вечити талент :)

Ма нека кубат коси ја минатата сезона ја кубев мојава коса па никој не ме праша како ми е жив се јадев и конечно по толку години да имаме убиствен напад

Сакав да речам дека само ради то и опстојвит,али нејкеф да го деградирам ко вечити талент :)

Нема некој напредок кај него да бидеме реални али ај ќе му дадат уште една позајмица сигурно :)

Ајде нека ни е честито РВП нека се изнадава голови кај нас (y)

Нема некој напредок кај него да бидеме реални али ај ќе му дадат уште една позајмица сигурно :)
Реално во екипи ко Реал и Манчестер,само ако си,од старт ,одскоклив од твојата возраст,имаш шанси за во прв тим,и напредк понатаму.Само со сиров талент,нишо не прајме....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom