Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има ли негде по телевизииве каде би ја гледале утакмицата?

Breaking News: Не исфрлиле од ПЛ, поради големи долгови.. Појма неам како сеа ова наеднаш испадна, но ние догодина ќе играме во Кока Кола Чемпионшип... Еве ја табелата пред почетокот на ПЛ..

don't worry, ова е само мал fail на Спорт Денес :):)

А зголеми малку резолуцијата на страната...Зависи од резолуцијата, провери и кај другите лиги истиот проблем ќе го имаш...не е до СпортДенес ;)

Manchester United were given a pre-season boost when Michael Carrick was cleared for this afternoon's Community Shield against Chelsea at Wembley.

Fears that the England midfielder would not only miss the traditional curtain-raiser but also their opening Premier League opener against Newcastle were dispelled when he reported fit after training on Friday.

Carrick had twisted his ankle in United's win over an Irish League select in Dublin on Wednesday. He took part in a workout at Old Trafford yesterday, as did Brazilian defenders Rafael and Fabio da Silva, both of whom have recovered from food poisoning.

Ако ништо друго барем ќе имаме уште една опција во средниот ред и се надевам дека барем еден од Рафаел или Фабио ќе може да настапи.

Dali znae nekoj na koja programa ke davaat prenos od Man Utd i Celzi? Nekoj da mi kazhe.. ? pls?

Ајде ЃАВОЛИ за три-ипол саати почнуваме со газење : ) )

--- надополнето ---

Dali znae nekoj na koja programa ke davaat prenos od Man Utd i Celzi? Nekoj da mi kazhe.. ? pls?

На нашиве македонски програми нема никаде. За друго незнам : С

На DSF ке има пренос, од нашиве не сум сигурен али обично има на албанската ЕРА.

Ајде со срека после и нека победи подобриот..поздрав :)

На главната ставиле горе со кого играме наредна и тајмер уште колку време до почеток. Е сега ако видам да праша некој кога играме следна и во колку саат, бан 3 дена, жими се` :)

А зголеми малку резолуцијата на страната...Зависи од резолуцијата, провери и кај другите лиги истиот проблем ќе го имаш...не е до СпортДенес ;)

Заш сме последни на талбелава. Треба да бидеме во средина негде. :tapp:

^ Хаха што се напињате со глупости ?
Абе со среќа денес, очекувам Wayne да распали, него Фросе ако одиш во корнер да пишеш дали атмосферата таму има допирна точка со таа у Шенклис :icon_lol:

Заш сме последни на талбелава. Треба да бидеме во средина негде. :tapp:

Од системот е тоа, нема врска...после прво коло се знае каде ќе бидеме :)

Денес очекувам победа против Челзи, мора добра игра да покажеме. Тие доста ослабени влегуваат во новава сезона, а тоа мора да го искористиме.

На главната ставиле горе со кого играме наредна и тајмер уште колку време до почеток. Е сега ако видам да праша некој кога играме следна и во колку саат, бан 3 дена, жими се` :)
Tреба да се почне со таква мерка, има некои само пишуваат колку да им се брои како пост, а ако некој навива за Јунајтед и не знае со кого и во колку игра, значи тој не е навивач!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom