Ако некој сака да се приклучи на MUSC Macedonia
лигата на Фантази, кодот е 981229-212965
3 Sezoni po red imam sostav na Fantasy Premier League redovno go kreiram timot. Jas imam eden predlog za prviot vo nasava liga da ima eden podarok od forumdziite.
Okolu nasata ekipa moe mislenje e deka sme najslabi vo sredinata potocno halfovite tuka gi imame Scholes koj mi e omilen igrac no e na zalez na karierata, potoa Fletcher za nego imam pofalni zborovi no toj e defanziven igrac ne e igrac koj ja kreira igrata kako scholes anderson Hargrives se povredeni dolgo vreme ocekuvav poveke od Anderson ama za sega nisto. Tuka se i Gibbson i Cleverly no spored mene tie seuste ne se zreli da bidat predvodnici vo ekipata. Ako ne ovaa godina naredno leto mora na ova mesto da se zeme kvaliteten igrac Modric,Diego,Scweinsteiger
Upsss Go zaboraviv Carrick spored mene nepravedno nekoi go kritikuvaa mozebi minatata sezona ne bese vo idealna forma no prethodnite sezoni bese eden od najdobrite. No sepak jas mislam deka Ferguson se obiduva da najde barem 60% zamena na Scholes igrac koj ke ja ima istata preglednost na igra kako nego pozrtvuvanost pass i sut vo isto vreme i skromnost i lojalnost kon klubot. Scholes e najdobriot vezen igrac spored mene i mi e omilen dolgi godini vo Junajted.
PS: So sreka utre i da gi pobedime Celzi i sefte titula godinava.Po utroto se poznava denot.
poz