DimceY
Jimmy
- Член од
- 20 ноември 2007
- Мислења
- 5.843
- Поени од реакции
- 5.669
Руни, Фердинанд, О'Шеј, Гибсон, Џони и Кори Еванс, Македа и Флечер. Видиќ поради жолти е казнет за Србија, а Парк поради мала повреда нема да игра за Јужна Кореја против Јапонија.Кои од нашиве фудбалери се повикани за вечер ?
Не им треба поддршка таму, само Мајк Дин да не судиПосле сите тие банери низ Манчестер и глупави пораки мислев дека Сити и не можат да паднат подолу од тоа, ама како и секогаш ме демантираа и денес, со тоа што го допреа дното. Имено, Сити ќе ја намали бројката на карти кои ќе им бидат дадени на фановите на Јунајтед за натпреварот на нивен терен како ние би имале што помала подршка таму. До сега нашите фанови добивале 2,846 карти, а оваа година таа бројка намерно ќе биде намалена.
Сега ја најдов причината зошто не „казниле“ вака драконскиПосле сите тие банери низ Манчестер и глупави пораки мислев дека Сити и не можат да паднат подолу од тоа, ама како и секогаш ме демантираа и денес, со тоа што го допреа дното. Имено, Сити ќе ја намали бројката на карти кои ќе им бидат дадени на фановите на Јунајтед за натпреварот на нивен терен како ние би имале што помала подршка таму. До сега нашите фанови добивале 2,846 карти, а оваа година таа бројка намерно ќе биде намалена.
После сите тие банери низ Манчестер и глупави пораки мислев дека Сити и не можат да паднат подолу од тоа, ама како и секогаш ме демантираа и денес, со тоа што го допреа дното. Имено, Сити ќе ја намали бројката на карти кои ќе им бидат дадени на фановите на Јунајтед за натпреварот на нивен терен како ние би имале што помала подршка таму. До сега нашите фанови добивале 2,846 карти, а оваа година таа бројка намерно ќе биде намалена.