Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.533
Поени од реакции
29.089
И Филе има многу интересно мислење за утакмицава, кој го има на ФБ нека му го прочита статусот :tv:
:pos::pos::pos::pos::pos:
Цитат
gi izgledav ManUtd i Chelsky i . . . i odlicen natprevar.

И зборевте нешто за страната?ако сте се договориле нешто пиши ми :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
:pos::pos::pos::pos::pos:
Цитат
gi izgledav ManUtd i Chelsky i . . . i odlicen natprevar.

И зборевте нешто за страната?ако сте се договориле нешто пиши ми :)
Абе види го, пиши го и додатокот, ентузијастички е:

gi izgledav ManUtd i Chelsky i . . . i odlicen natprevar. . . vednas potoa i najavite za Arsenal-Liverpool itn, itn. . . se e toa odlicno i prekrasno, kako za start . . . no . . . no . . . koga kje mi tekne deka od 29-ti vo eden ist klub kje igraat Villa i Messi so seta maksimalna koordiniranost na ostanatite individualci koi se neverojatni fantazisti (kakvi nieden klub gi nema vo tolku golem broj), so netrpenie go ocekuvam startot na sezonava koja po mnogu novi nesta i rekordi mislam deka kje ostane zapametna . . . :)

:(:(:( А Милито кај е тука?

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Само се прашувам дали ова ќе му се смета и асистенција и гол на Чичарито? :vozbud: :tv:

--- надополнето ---

Абе види го, пиши го и додатокот, ентузијастички е:

gi izgledav ManUtd i Chelsky i . . . i odlicen natprevar. . . vednas potoa i najavite za Arsenal-Liverpool itn, itn. . . se e toa odlicno i prekrasno, kako za start . . . no . . . no . . . koga kje mi tekne deka od 29-ti vo eden ist klub kje igraat Villa i Messi so seta maksimalna koordiniranost na ostanatite individualci koi se neverojatni fantazisti (kakvi nieden klub gi nema vo tolku golem broj), so netrpenie go ocekuvam startot na sezonava koja po mnogu novi nesta i rekordi mislam deka kje ostane zapametna . . . :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.067
Поени од реакции
45.862
Обобобобо шо акција беше ова за третиов гол, сеа убаво на ДСФ ја начекав од старт, eyegasm, штета што Барса ја измисли топлата вода а Меси и Виља ке играат заедно. :(

В

Вори

Гостин
Честитки момци,заслужено!

Филе игнорирајте го,затоа што излеа се дрогира..

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.533
Поени од реакции
29.089
Овој Филе го глеав на топки и многу ми беше чуден и гуглајки еднаш ми требаше една емисија за него да симнам ама не најдов го најдов на фб...Абе секој ден после 1 навечер се уклучувам кај него ан фб читам 2-3 статуса и одма заспивам поинтересно пред да заспиеш читаш некој поезии..Али више досаден стана само видете му ги сликите од светско првенство со тоа блаугарина ли како и да му беше у некој кафич со чупина..Само се прашувам како ли седат со него...
Некој член:Добарден господине филе како сте?
Филе:Добар ден господине еве ја добар вие како сте одкаде да почнам да раскажувам?штоповеке преферирате поеција или проза?Можеби сакате да ве насмеам?
:pos::pos::pos::pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ajde airlija godinava PLODNA da bide od TROFEI :) Inache ushte eden trofej vo vitrinite na Manchester United :pos2:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Manchester United manager Sir Alex Ferguson has implied that he will not attempt to sign Germany's rising star, Mesut Ozil, in the summer transfer market.

The Old Trafford boss was at Craven Cottage on Saturday to watch a pre-season friendly between Fulham and the playmaker's club, Werder Bremen, to add to reports that he is preparing a bid for the World Cup ace.

But after United's 3-1 victory over Chelsea in the Community Shield on Sunday, Ferguson said that he was only in London on a scouting mission ahead of a Premier League trip to the banks of The Thames on 22nd August.

The Scot admits he is an admirer of Ozil, who has previously said that he would relish the opportunity to move to England, but he insists that he is happy with his current squad.

Asked about his trip to Fulham, Ferguson told Sky Sports 1: "I was there to look at Fulham.

"Ozil is interesting a lot of teams but at this moment I trust the ones I've got. I've got a really good squad of players."

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ухххх лелее шо слатка победа : ) ) Ај нека ни се множат : ) )

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
We played against Chicharito and his team yesterday, which was the first game at Chivas' new stadium. They scored 3 goals and the consensus is he impressed against us. Back in 03, Ronaldo and his team played us and also beat us with 3 goals to their name; that was at Sporting's stadium's opening game and Ronaldo impressed too.

У превод Чича WPOTY 2015 :))

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Ај нека ни се множат, убаво ни тргна сезонава :)))) Кент уеит фор д Премиер Лиг.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Конечно и јас пред ПЦ :) цел ден сум по работа ова она и не успеав да ја гледам утакмицата, али затоа преку тел се нон стоп консултирав и радував нормално :) Ајде нека ни е честито победава, нека се редат и само редат сезонава... За играта незнам како била, ама резултатов кажува кој е кој моментално у Англија..! За Чичарито веќе нема потреба да се зборува има неспорен талент, а плус тоа и топката го сака :vozbud:, Валенсија :zver: , Димче осет невиден, ко од шала ја шутна :vozbud:. Се на се имаме екстра уигран тим, плус и ако го земеме Озил ќе пада секс пред противничките голови :pos2:. Уште еднаш честитки за првава титула сезонава и како што кажа и Вида This is just the start.. Поздрав :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom