Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
И за тоа карате никој нема да казнат. А за Фердинанд ни две ни три за саат време му дадоа бан.
Па ок тука требаше и двајцата да добијат суспензија неколку утакмици, ама добро таа е:toe:
Прво овој испровоцира со лактот, па Жерард му писна со тупаниците. Соломонско решение и на двајцата суспензија ама отиде веќе тој воз:salut:

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Ќе може ли да ми објасните каде се собирате за задничко гледање натпревари не знам каде е тоа место:toe:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Дечки за неколку денови ќе има иницијатива за еден вид сајбер протест против Глејзер. Најдобриот дел е што и навивачите од целиот свет, вклучително и ние, ќе можеме да земеме учество. Јас стапив во конткат со главниот организатор (наш фан од Велс основач на движењето Follow United) и за 2-3 дена очекувам имструкции на мејл за тоа како ќе биде организиран. Штом добијам инфо одма ќе ви го соопштам. До сега само знам дека сајбер протестот ќе биде одржан одма после последниот свиреж на натпреварот против Челзи.

Ќе може ли да ми објасните каде се собирате за задничко гледање натпревари не знам каде е тоа место:toe:
Паб Шенклис, спроти фонтана во парк. Значи кога идеш од матично накај влада на првите семафори е веднаш на аголот, пред пабот се наоѓа огромен црвен знак со името на пабот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.765
Поени од реакции
11.265
Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
6.993
Поени од реакции
1.451
S

StereoLove

Гостин
^
Ке го уништи се надевам и јас.Само да играме исто како против Арсенал,Милан и ке ги добиеме.

Фановите на Ливерпул мислат дека со или без Стиви ке не победиле...ах лелееееееее :nesvest:

Многу се оптимисти и покрај играта која ја имаат:kesa:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
6.993
Поени од реакции
1.451
^
Ке го уништи се надевам и јас.Само да играме исто како против Арсенал,Милан и ке ги добиеме.

Фановите на Ливерпул мислат дека со или без Стиви ке не победиле...ах лелееееееее :nesvest:

Многу се оптимисти и покрај играта која ја имаат:kesa:
Немој жити се, истото го викаше ти и минатата сезона, и изгубивме 4-1.Ќути боље, не ги потценувај.

S

StereoLove

Гостин
Немој жити се, истото го викаше ти и минатата сезона, и изгубивме 4-1.Ќути боље, не ги потценувај.
Хехехе не дека ги потценувам ама и тие се премногу оптимисти.
Зборував за тоа дека Џерард требаше да добие казна и имаше препирки во нивен фан клуб и почнаа да зборат како со или без него ке не победиле.
Во секој случај нека зборат што сакаат.Јас им верувам на нашите:pipi:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.765
Поени од реакции
11.265
Ќе доаѓаш педеру?
Шш, копиљ еден заушки ќе јадеш

Ќе гледам да дојдам...а немам живци кога гледам во јавност, ќе треба да плаќам после :( затоа не доаѓам...(последен пат ми беше со челзи мечот) и од тогаш се фурам дека ако гледам таму, сум баксуз за екипата, па седам дома и кршам вазни.
Со љубов, манс.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Сезоната поинтересен завршеток неможе да има, и у ПЛ и у ЛШ. ц ц ц :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom