Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Highlights + Trophy Presentation за download ќе ги постирам тука :)))

ѓаволиииии моииии
честито титула да ни се множаааааааааааааааат, и на 27 да славиме уште една титула..

иначе не знам кај прочитав :pos: :pos: Рафа Бенитез им организирал бесплатен превоз на навивачите и на играчите од ЛузерФул до Олд Трафорд за да видат како изгледа титула :pos: :pos:

48909_hp.jpg

Честито заслужена титула.

2058034751.jpg

2631952156.jpg

2255317146.jpg

9bcf1c8962675a3a3a395699bc658045.jpg

48909_hp.jpg

4220167665-soccer-barclays-premier-league-manchester-united-v-arsenal-old-trafford.jpg

ТЕВЕЗ СО ПЕХАРОТ!!
357843553-soccer-barclays-premier-league-manchester-united-v-arsenal-old-trafford.jpg

c3608adc033189306ee60f0d23afc591.jpg

1391654759-soccer-barclays-premier-league-manchester-united-v-arsenal-old-trafford.jpg

[SIZE=-1]1 of 202[/SIZE]

......Рафа Бенитез им организирал бесплатен превоз на навивачите и на играчите од ЛузерФул до Олд Трафорд за да видат како изгледа титула :pos: :pos:

Јас пак друго разбрав дека Џерард ја "превртел" цела Англија по дуќани, за да најде маска со ликот на Гигс, па да се "провни" и да го подигни пехарот. Што да прави човекот кога не можи да подигни пехар со неговиот лик. :pos2: Но од Манчестер го дофатиле во идејата, па затоа Невил во последен момент го подигна пехарот. :pos2::pos2::pos2:

иначе не знам кај прочитав :pos: :pos: Рафа Бенитез им организирал бесплатен превоз на навивачите и на играчите од ЛузерФул до Олд Трафорд за да видат како изгледа титула :pos: :pos:

xaxa :pos2::pos2: дозволен беше влез на стадионот за лузери?:smir:

Честито нека вие титулата во Премиер лигата.

Честито титула на сите Црвени Ѓаволи од навивач на Ѓаволите од Милано. Ферги и тоа како си ја знае работата.

Честито, нека ни се множат титулите, да си дочекаме и до 88 :) Кога ќе излезе добар торент од натпреваров, праќајте го по ПП, мора да се има натпреваров во колекција:pipi:

честитки за титулата сосема заслужена па со среќа и финалето ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom