Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фабио можеше да ја реши утакмицата,али утна пенал :( Головите од резервите за download само ги иам,заедно со утнатиот пенал на Фабио за download тука

Еве ги и головите од вчера,заедно со линк за download
9' 1-0 Руни
82' Керик 2-0

А со кој,ако може да ми кажеш?
И ако може головите од вчера,не бев во можност да гледам....
Играа против резервите на Њукасл, голот за нас го постигна К.Еванс, а поважно е тоа што Вес Браун одигра одлични 45 минути и најави враќање во првиот тим во сабота поради повредите на Невил и О'Ши:smir:

Ае честито титула, мислам дека ја завршивте работата за оваа сезона.

Хеттрик во титули, 3 сезони под ред.

САФ = ЦАР.:)

благодарам на честитките!ај со во ПРИМЕРА ДИВИЗИОН, и да се сретнеме во финалето од ЛШ! :smir:

Се е убаво напишано но уште еднаш ќе потсетам, сеуште не е готово:toe:
Се додека другите имаат и најмала шанса не ги отпишувам, кога ќе немаат ќе славам:smir:

Има време до крајот,кога имавме предност од 7 бода викавме готово е готово е ама стигна разликата до еден бод само заради киксовите...затоа да не летаме многу...

:vozbud::vozbud:

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-45a0-a3a9-b4c29f1184e2&ln=3&typeBack=default

Дебелиот од Енфилд во обид...
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-463d-b9a8-76ffa8a01537&ln=3&typeBack=default

Ако игра Гигс против Тотенхем, ќе му биде 800ти настап во дресот на Јунајтед.
Фина бројка :)

Ц ц ц ц овој Бенитез е цел заникаде..:tapp::tapp::tapp:

А добра вест е тоа што РВП нема да игра со нас..Сепак се плашам од Аде..Еднаш не реши ама нема да му дадиме втор пат..

А за утре мислам дека ќе биде тешко..Ферги може да излезе со малце изменат состав,со цел да одмори некој за Арсенал.

П.С Според Дени Марфи-Видиќ заслужува да биде избран за играч на сезоната во ПЛ!

Бидејки Тевез изјави дека можно е да го напушти Манчестер сега веднаш се прават шпекулации. Ако си оди од Манчестер тој нема да оди кај конкурентите. Слична ситуација беше и со Хајнце. :toe:

П.С. Само Фостер да не брани утре.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom