- Член од
- 19 април 2008
- Мислења
- 302
- Поени од реакции
- 25
Jака иронија секоја чест:uvo:Под група на Лозари со 30фанови, а Лозари имаат 20 навивачи:pos2::pos2:
Jака иронија секоја чест:uvo:Под група на Лозари со 30фанови, а Лозари имаат 20 навивачи:pos2::pos2:
Seljaciste edno me boli kur kolku se Lozari i pof grupi i se tamu so imate ajde pomina najbitnata utakmica idi na niva sea i ne jadi gomna mnoguPederce, Ultra Crew se podgrupa na Lozari, i ne se samo 30 dusi veruvaj, posle fudbalot (Tikves-Vardar) otidia vo Jasmin da navivaat za Feni protiv Torus, a mozis da vidis vo fan klubot na feni kakva atmosfera imalo i kolkav broj na navivaci beme. Na utakmicata so Vardar bea Lozari, Alco Boys i Ultra Crew, a na feni bea samo Ultra Crew pa moze da zaklucis dali bea samo "30" dusi.
pozdrav
Pozz Siptaru od vtor red !!!Seljaciste edno me boli kur kolku se Lozari i pof grupi i se tamu so imate ajde pomina najbitnata utakmica idi na niva sea i ne jadi gomna mnogu
Pozz Graganinu od vtor red!!!
Jadi gomna vaka ke dojde vreme i ti ke go jades od niv, se dodeka vaka zborite so tvoite seljacinja ke propagjame:pos2:
Pozz Siptaru od vtor red !!!
Ajде по ред колку песни имате вие како навивачка група Винари?Ma ни 100души не беа:kesa:
Туку тоа е, ја незнам зошто и лафат, зошто се брукат, Винари од секогаш биле и ќе бидат подобра навивачка група од Лозари(или што ти знам како му се вика сеа “навивачката„ група:pos2
п.с нареден меч Вардар го игра на домашен терен против екипата на Кожув
Aбе што туку му реплицирате колку биле што биле не гледате дека до сега нивниот форум не беше во општо посетен а сега ке кажуват колку биле организирани да не беше Тиквеш до сега ги немаше како од сега што ги нема за тоа подобро оставе те ги да се радуват со нивните ривали, Тимјаник или пак Тремник. :kesa:Ajде по ред колку песни имате вие како навивачка група Винари?
За бројноста долу капата :wink: единствено нешто светло во вашата група да бидеме искрени што е така така е :helou:
Трета работа од 200 та луѓе што бевте во Кавадарци пееа само 70 луѓе кои сварно се Винари а другите беа само дојдени затоа што имаат комплекс Кавадарци или партиски војници другарчиња на вашиот воџа :helou:
Ocigledno e deka Lozari imaat poise pesni transovi i dr ali brojnosta e na strana na Negotinci, Lozari koa pocnaa so navivanja odnosno aktivni na tifo scenava bea mizerni isti kako Vinari taka da ne gi napagajte Negotincive zs sogledajte ubavo Negotino nema klub koj igra vo poseriozna liga odnosno prva pozzAjде по ред колку песни имате вие како навивачка група Винари?
За бројноста долу капата :wink: единствено нешто светло во вашата група да бидеме искрени што е така така е :helou:
Трета работа од 200 та луѓе што бевте во Кавадарци пееа само 70 луѓе кои сварно се Винари а другите беа само дојдени затоа што имаат комплекс Кавадарци или партиски војници другарчиња на вашиот воџа :helou:
Абе јас признавам бројнаста е топ за наши услови капа долу.Ocigledno e deka Lozari imaat poise pesni transovi i dr ali brojnosta e na strana na Negotinci, Lozari koa pocnaa so navivanja odnosno aktivni na tifo scenava bea mizerni isti kako Vinari taka da ne gi napagajte Negotincive zs sogledajte ubavo Negotino nema klub koj igra vo poseriozna liga odnosno prva pozz
c c c c c od vakvi drzavata ni padja do vcera gi branese deka oni bile VISTINSKA navivacka grupa deneska pa lozari imale broj na pesni abe ZVER ti na site mu pisis se pravis deka seta a razburas daaaa ne mi repliciraj oti so tebe ni mislam da teram inat ((oti si premnogu MLAD ( Glupav) )):smir::smir::smir:Ocigledno e deka Lozari imaat poise pesni transovi i dr ali brojnosta e na strana na Negotinci, Lozari koa pocnaa so navivanja odnosno aktivni na tifo scenava bea mizerni isti kako Vinari taka da ne gi napagajte Negotincive zs sogledajte ubavo Negotino nema klub koj igra vo poseriozna liga odnosno prva pozz
Ajде по ред колку песни имате вие како навивачка група Винари?
Me interesira ti so najde tuka da komentiras falanga bla bla grad od 50 000 ziteli se sobiraat po 100 dusi na natprevar vo vtora liga bravos ej i da te prasam dali bese na natprevarot ili taka tropas nie bevme nad 300 dusi vie zdravje boze u prva dali ke soberite na nekoe gostuvanjeЦела песна копирате Винари?у копот 35% ви навиваат само?парола копирана?
Паролите на Лозари им беа на место,баклијада,семафорите,песни бољи...
Само таа бројноста ве вади,ама џабе коа не навиваа сите...
Од моја гледна точка
Kako sto razbrav Vinari se organizirale da navivaat na ovaa utakmica dali ke stavite sliki klip nesto, znam deka imalo dobra brojka na stadion pa da vidime kako bese, pozz