Фан Клуб: Валенсија

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Ајде нека е со среќа ;) да растура малиов цела сезона,сеа уште некој дефанзивец да се најде па може да праиме муабет :pos:, А и BTW одличен потег на управата за продолжување на договорот на Бернат(да не се заебеме како со Иско)дечкото е иднината на екипата...

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Видеo од пристiгнувањето на Каналес во Валенсија :

И едно од медицинскиот преглед \

И едно од презентацијата на тимот и победата над Рома :D

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
^ И официјално беше претставен Каналес кој сум сигурен дека ќе остане подолго во Валенсија од двете сезони колку е позајмен ;)

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Според медиумите во Валенсија, Хуан Мата ќе потпише со Челзи за цена од 27 милиони евра.

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.994
Поени од реакции
11.634
Го немам пратено многу Мата (само од менаџер го знам подобро), па можеш да ми кажеш на кои позиции може да игра?

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
^ Мислам дека не е време да се прашува такво нешто :D

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Го немам пратено многу Мата (само од менаџер го знам подобро), па можеш да ми кажеш на кои позиции може да игра?
лево крило и атакинг мидфилдер
и почни да гледаш фудбал!
ова е исто како да не знам јас на која позиција игра суарез или малуда!

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.994
Поени од реакции
11.634
^ Мислам дека не е време да се прашува такво нешто :D
Не дека го сметам веќе за играч на Челси, само онака ме интересира.
--- надополнето: Aug 19, 2011 9:26 PM ---
лево крило и атакинг мидфилдер
и почни да гледаш фудбал!
ова е исто како да не знам јас на која позиција игра суарез или малуда!
Англиско првенство пратам другиве првенства послабо, кога имам време или ќе начекам на тв.

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Челзи
Валенсија
Леверкузен
Генк

Кај може Мата без Местаља??:D
Добивме група по мерка,и иако германциве знаат да бидат незгодни типувам на нас и на Челзи за излез од групите..

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.567
Поени од реакции
4.224
Честито нека ви е прва победа го гледав натпреварот и стварно еден од поинтерсните што ги имам гледано ај па да замешате прсти во битката за титулата да биде поинтерсно и во Примера не само 2 тима за трофеј да се борат :)

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Леееј мечот против Расинг, трилер, баш го гледав.У прво полувреме Валенсија одигра лошо, предвидливо.Немаа многу шанси.Во второто полувреме, после влегувањето на Каналес во игра, имаше повеќе движење во играта на Валенсија, автоматски се подобри играта на Банега, а со тоа повеќе креативност и шанси.Солдадо промаши неколку шанси, Тоњо ги извади овие од Расинг неколку пати.Но пак на крај Солдадо ги спаси, браво за човекот.Според мене, пософистицирана верзија од Игуаин.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.961
Антонио Бараган за 1 и пол милион доаѓа од Ваљадолид во Валенсија...
Се работи за десен бек кој мислам дека потекнува од школото на Ливерпул. После една година од Ливерпул, додје во депортиво. Почна одлично, го заменуваше мануел пабло, па му го зема и местото, се додека не го искинаа и мораше да пропушти цела сезона. Мислам дека повеќе од година беше во аут. После тоа го избркаа од депортиво, па премина во Ваљадолид. И таму не беше нешто посебно...
Незнам зошто воопшто сте го купиле...

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Oд школата на Севиља е, но потекнува од Галиција. Го земаа како замена за Мигел Брито во последен момент. Фановите на Ваљадолид велат дека е нивен најдобар играч, а гледам и постигнал два одлични голови кога бил во Депортиво :)
Освен него денеска во Валенсија стигна и Виктор Руиз за околу 8 милиони евра. Претходно играше во Еспањол, левоног централен бек каков што бараше спортскиот директор на Валенсија, Браулио Васкез кој е од Галиција исто, па можеби затоа го донел Бараган :)

Слики од денешниот бурен ден во Валенсија:
Виктор Руиз

Антонио Бараган

Welcome :D

Kajgana Shop

На врв Bottom