- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Водиме голот го дал Brouwers
Да да брат гарант ќе играме интертото куп само вака да продолжиме !edno e sigurno nema ispadanje ovaa sezona formata ide na bolje sekoj pat koa igrame utakmica i ja mislam iame shansa za intertoto kup duri na kraj na sezona
А, дан се укина Интертото пред некоја година?:pos2:edno e sigurno nema ispadanje ovaa sezona formata ide na bolje sekoj pat koa igrame utakmica i ja mislam iame shansa za intertoto kup duri na kraj na sezona
sea bas gleav po internetov be u pravo si vise nemalo intertoto kup ne znam zaso go ukinale so im smetal si idea u evropa i timoi od sredina ko nas ko bohum ko sanderland u anglija ko seltik u skotska sum se nakurchil da ti kazam ali i onaka izgubivme i nema idenje u intertoto a i da tepavme niso poso go ukinale intertoto e sea edino losh osecaj so e ne moes da se napies rakija so shopska ne ide koa gleas gubi borusija to ti e isto ko da ti ubile kuche mache a ti da pies i uzivas ne ide brat toaА, дан се укина Интертото пред некоја година?:pos2:
тука е Џони Вајсмилер,тој навива за МинхенбалбахГо нема единствениот фан на Менхенгладбах неповторливиот Сириан Спирит и толку умре темата...
Читај ги и мислењата по другите теми шо ги има пишано фанот на Гладбах [DOUBLEPOST=1441663943][/DOUBLEPOST]4 месеци само бил активен фанот на Гладбах, а овој членот без_име се регистрирал да пише само Борусија олееее и истиот ден му бил последна активност.
Го нема да пише на темава..тука е Џони Вајсмилер,тој навива за Минхенбалбах
Море кромидар,не туку ме уговарај наоколу оти ќе тибам глата твоја ...и тука сум не се секирајте,си ги пратам редовно Минхенгладбах ама се разочараv малце што ги продадоа Крусе и Крамер баш сега кога ќе настапуваат во ЛШ..веројатно догодина Рафаел и Херман ќе ги продадат и пак ќе играат со младинцитука е Џони Вајсмилер,тој навива за Минхенбалбах