Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
позадоволен би бил доколку Ибра би бил поангажиран на теренот отколку во медиумите.....нека му ја мисли како ќе изигра за неколку дена,донесен е да решава токму вакви тешки мечеви....сега е најпотребен на тимот-нека повели да ги докажи средствата вложени за него

B

Beck's

Гостин
mene poveke me plasi toa sto nikako da blesnat i dvajcata Messi-Ibrahimovic,ili edniot ke igra kako sto treba,ili pa drugiot,ili vo najlos slucaj nitu edniot(posledniot mec)...sepak se nadevam deka ke me demantirat vsreda

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Црвениот картон на Дани е поништен и ќе може да настапи птотив Ксерез.
Инаку Абидал не тренирал денес:tapp: Да се надеваме дека ќе е спремен до среда, бидејќи ќе ни е потребен и тоа многу.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Црвениот картон на Дани е поништен и ќе може да настапи птотив Ксерез.
Инаку Абидал не тренирал денес:tapp: Да се надеваме дека ќе е спремен до среда, бидејќи ќе ни е потребен и тоа многу.
Да не си грешка за ова ???

Одбиена е жалбата според ТоталБарса...

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
На спортденес пишуваше дека црвениот на Алвес е поништен, ама на официјалната се уште нема ништо....

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Спортденес.Leo

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe ne e ni bitno dali ke igra alves utre ili nema da igra,i onaka ne e mnogu biten za utre so kserez
no povike me zagrizuva abidal so toa cestite povredi,iako maksvel go zamenuva mnogu dobro sepak abidal si e abidal

P.S.ako ne se lazam abidal i iniesta najmnogu odmaraa od site igraci,mislam deka najcesto se povreduvaa

http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5653:2010-04-23-17-38-03&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5
izgleda messi nema da go ima so kserez,pep saka messi da bide odmoren za so inter

B

Beck's

Гостин
u prvata slika mislam deka topkata idese do Eto ili Maicon koj e toj,kade sto toj mislam deka ne e vo ofsajd,a on posle asistirase do Milito,a posledniot do Snaider i 1-1

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Комплетна анализа на поразот од Интер, причини за истиот и мерки што треба да се преземат за вториот натпревар.
клик...

П.С. Анализата е огромна, ако немаш добри 20-30 минути за трошење, не го ни отварај линкот.

Коментар:
Always a pleasure, even if it did take longer to read this than Lord of the Rings ;) :)

Член од
17 јули 2008
Мислења
280
Поени од реакции
5
Комплетна анализа на поразот од Интер, причини за истиот и мерки што треба да се преземат за вториот натпревар.
клик...

П.С. Анализата е огромна, ако немаш добри 20-30 минути за трошење, не го ни отварај линкот.

Коментар:
Always a pleasure, even if it did take longer to read this than Lord of the Rings ;) :)

Да се чита е многу ама се има доволно време да се погледааат сликите и да се запази како за примениот гол е крив Педро што неговиот играч го изведува фаулот трчи и истиот играч го постигунува голот а Педро си стои на исто место(слично голот на Меси против Реал Гаго нивниот заспа уживаше во акцијата на Барса.Во неколку слики се гледа колку Ибра ја шири играта на Барселона.......................

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
El Barça jugará de inicio con Valdés, Puyol, Márquez, Chygrnskiy, Maxwell, Touré, Keita, Xavi, Jeffren, Henry e Ibrahimovic.
En el banquillo estarán Pinto, Piqué, Milito, Busquets, Pedro, Bojan y Messi.:pop:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom