Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.632
Поени од реакции
22.368
Леверкузен нема победа во Минхен 23 години :D
Затоа ија викам лесна победа ќе биде за Баерн, плус Леверкузен годинава не е толку јака ко други години, поред мене.

M

MrzaRules

Гостин
Остај го ти Минхен денеска, стадионот не е како нашиве :D Ја сепак нема да летам толку и да кажам дека сигурно победуваме денеска, Леверкузен секогаш се напалени против нас, и кога се слаби. Кај нас ќе ги нема Рибери и Мартинез, Робен се враќа но ќе биде најверојатно на клупа, па се мислам дека ќе биде тврд и тежок натпревар.

M

Mario Gómez

Гостин
Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Badstuber - Gustavo, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Alaba - Mandzukic

Десната страна со Бадштубер и Алаба пробивност -15353, исто као Бадштубер и Подолски у Германија, или едно време Марсел Јансен и Подолски. :pos::pos:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Не ми се верува од која екипа ЧЕЛЗИ изгубивме во мај!!!

Моментално ги плескаат како мали деца!!!!!

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
ebate hajnkesot degen ete mu klosar ziv badi lev bek pa uste i alaba krilo. odi sea daj im 2 gola koa ke se zatvorat uste tolku so 9 defansivni igraci igraat

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.632
Поени од реакции
22.368
Ја ко ви викам Бадштубер мора всредина да игра и Алаба лево...ама ај Јуп си е Јуп.
Иначе без гајле, ја вртите оваа.

M

MrzaRules

Гостин
Ете ја измената, Бадштубер надвор, на негово место Шаќири, шо значи Алаба се враќа на неговата позиција а Шаќири оди напред.
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 19:03 ---
МАНЏОООООООООО :vozbud: АЈДЕЕЕЕЕЕ БЕ ДА ВИ ЕБАМ

Kajgana Shop

На врв Bottom