Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
luge bre ... zosto nikoj nisto ne pisuva ovde... alal da im e... malku me raspolozija denes... i ako moze nekoj da mi dade strana da gi vidam golovite zatos sto go vidov samo na silva.... a prviot ne go vidov...

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Епа редно беше да тепаме. Добра игра во текот на целиот натпревар, многу неискористени шанси и тоа. Инаку сега Венгер треба да мисли на засилувања за да може следната сезона да биде наша. :)

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Следниве натпревари може да се играат малку порелаксирано и да се стават младите фудбалери.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
aj cestito pobeda,zasluzeno bese,mozebi trebase poveke da tepate no sepak 3 boda si se 3 boda pozzz

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Ако де,ќе си ги тренираме младинците на следниве натпревари.

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
vcera ne ja gledav utakmicata i sega ja gledav reprizata na premiere

odlicna igra na deckite so dva gola i mnoooogu sansi precki stativi mo 3 boda si se 3 boda
inaku walkot pokaza deka zasluzuva mesto vo startnata postava isto i song bilong treba da dobiva poveke sansa vo odnos na senderos a me raduva sto van persi ja vraka svojata stara forma se poveke vleguva vo sansi i sutira kon golot mislam deka na slednata utakmica ke postigne i gol.cesk odlicen kako i sekogas clishy najdobar lev bek na svetot adebajor ,dobar si e toj hleb dobar se na se odlicna pretstava kako i sekogas ovojpat zacineta so pobeda
se vide deka deckite se zabavuvaa deneska samo neka prodolzat taka
i nekoj pogore rece deka bilo badijala sega sto sme pobeduvale
nisto ne e badijala mnogu e bitno da ja zavrsime sezonata vo golem stil ako ne osvoivne titula

Член од
20 април 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
dada

OBAVEZNO
Arsenal100% ke bide prv vo liga na sampioni. Od sega da znaete posle vo finaleto da ne placete :<[/quote]

Член од
20 април 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Arsenal najdobar e stvarno

Arsenal ovaa sezona nemase sreka no zatoa ke ja zagubi titulata no sepak toj e najdobar.Neli e taka koj e so mene?:salut:

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
sto e ovaa rabota bre luge? sto molcite site??... ajde zivnete malku...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom