Фан Клуб: Англија

S

Stivie G

Гостин
Аман преку к*р од изјавите дека Хендо не заслужил да биде на ова ЕП. Сакале нејќале тој ќе биде дел од репрезентацијата на Англија во следните 10-на години.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Каков Хендерсон какви бакрачи, Вилшер му беше мајката, ама се повреди детето, цела сезона не играше!
Инаку уште не ми е јасно со кој среден ред ќе излезе Хоџсон во Понеделник! :cautious:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Му се наредија коцките на Хендерсон со повредите на Лампард, Џеки, Бери, Клеверли, иначе тешко што ќе беше во составов. Кај Капело не доаѓаше во предвид ни за пријателски.

Велбек најверојатно ќе стартува утре и паметно, со оглед на тоа дека имаат високи дефанзивци и слабо ќе иде нафрлањето кон Керол. Дефо којзнае кај е со главата по смртта на татко му...

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
------Паркер------
Милнер----Џерард
Волкот-----Јанг
------Велбек или Керол според мене тоа би требало да биде средината и нападот

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Првава утакмица нема да биде мерило за можностите на Англија на престојново Европско .
Денес може и да изгубиме али би било добор нерешено за да не падне самодовербата кај играчите
После толку години гледање фудбал и да не речам крај на една генерација Тери , Рио , Френки и Стивен прв пат Англија да не се вбројува помеѓу фаворитите на едно ваквко натпреварување .
И баш поради тоа се надевам дека ќе стигнат најдалеку ( од кога јас гледам )

1996 - Четвртфинале - пораз на пенали од Шпанија
2000 - Не поминавме групи
2004 - Четвртфинале - пораз на пенали од Португалија
2008 - Суво барут , не ни отидовме
2012 - ?

Нема притисок од Англиските весници да се вратат со злато , што мислам дека секогаш претставувало големо оптоварување за фудбалерите и мое мислење е дека поради тој факт потклекнуваа на притисокот .

Се надевам на нерешено денес и победи против Шведска и Украина и да бидеме први у група .
Голема желба ми е да паднеме во четвртфинале со Хрватска па да им вратиме јако уште за поразот на Вембли кога не отидовме на Еуро 2008 .

Поздрав и Come on England

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Сега со Дефо шо се дешава ? Се врати или што ?

S

Stivie G

Гостин
Веројатно овој ќе биде составот
Hart; G.Johnson, Terry, Lescott, A.Cole; Milner, Gerrard, Parker, Oxlade-Chamberlain; Young; Welbeck.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
I hate Milner..

Арно се повреди Бери, иначе ќе гледавме дрва по теренот.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Абе Милнер не е слаб до толку, трчи и упорен е, треба такви увек, Паркер е проблемот креативност нула, визија под нула, само трчи како мува без глава.. друга песна ќе беше со Лампард или Керик, али што е то е, ако даде некој од Утд гол, цело Еуро на профил го носам! :cool:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Англичаните немаат блага веза од фудбал.. Најдосадните утакмици ги играат они дефинитивно.. Хоџсон ако планира вака да игра цело првенство нека каже да преспијам додека игра Англија.. Абре удри у напад да победиш, а не ми брани тука еден поен, мислиш финале игра...

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Англичаните немаат блага веза од фудбал.. Најдосадните утакмици ги играат они дефинитивно.. Хоџсон ако планира вака да игра цело првенство нека каже да преспијам додека игра Англија.. Абре удри у напад да победиш, а не ми брани тука еден поен, мислиш финале игра...
Ааа кај чичко Woy секоја утакмица е финале бар така вика он. Задоволен си е со нерешено, тоа е неговата тактика да се брани 99.99% од утакмицата. Како раштимана гитара англичаниве, пас не сврзаа.

Kajgana Shop

На врв Bottom