Да не беа повредите Трезе уште ќе играше на високо ниво,го нема изгубено осетот за гол,кога не е повреден е меѓу најкорисните играчи иако е стар,нема везе тоа,глеј го Дел Пиеро,сепак би сакал да остане,ваков напаѓач нема да најдеме долго време,за Џеко не сакам да коментирам,ако си отиде Трезе ,со Јакинта и Амаури не ни е сигурен нападот,или под услов да дојде Џеко.Ти нејќеш да си иде Амаури или Јакинта а сакаш да си иде Трезеге?? Јакинта и Амаури беа мн послаби од Трезеге.
Епа тоа е моментот, да не беа повредите, ама се случија нажалост. Повторно ќе кажам не правам споредба меѓу Трезеге и АСмаури затоа што нивото на кое што некогаш играше Трезеге, Амаури неможе никогаш да го достигне затоа што не е играч од светски калибар каков што беше Трезеге.
Единствено нешто со кое не се сложувам со останатите е што сметам дека сепак неговото време поминало. Зборам ако Јуве има вистински амбиции како што доликува за тим со ваква историја. Ако пак крајна дострел е Лига Европа тогаш комотно може и мене да ме земат да играм во нападот. Дел Пиеро е посебен играч. Такви играчи кои играат на ниво во целата кариера ретко се раѓаат, Дел Пиеро, Недвед, Гигс, Сидорф и Зидан пред се. Цел живот играат во солидна форма. Значи повторувам муабетот не го направив затоа што правам споредба со Амаури, туку првиот пост беше реплика околу тоа дали ќе може Трезеге да прикажува некои супер игри или пак да се продаде. Јас сум за тоа да се продаде и да се земе некој млад играч пред кој престои светла иднина. Лошото е што атрактивноста на Јуве многу опадна во последните години и се потешко е да привлечат играчи од појак калибар.
Сабер брат, со секоја должна почит, али подобро глеј си го Вардар и така боље го познаваш!! Ова за Трезеге ти е жива утка, еве ако не све барем 90% си у промашај.
Не го сфаќај ова како навреда секој си има право на мислење али... :smir:
Нема гајле бе, не се вреѓам само си дискутираме
Како што кажа секој со свое мислење. Иако не пишувам многу во фан клубов, сепак редовно читам што се случува, а во Италија Јуве отсекогаш ми бил фаворит
Нормално незнам повеќе од вас на кои Јуве ви е најомилен странски тим ,ама сепак не сум ни толку дуздибидус.
Да не се повторувам пак, на тоа што му реплицирав на juvejuve се надевам дека појаснив некои работи.
Што е до мене, не би го задржал ниту Амаури ниту Трезеге. Незнам зошто али во следнава сезона повеќе очекувам од Јакинта. Покажува дух на некои мечеви ама му треба константност