- Член од
- 13 јули 2010
- Мислења
- 1.373
- Поени од реакции
- 1.596
не ја гледав вторава некој опширно да пише или хајлајтс
Еве ти хајлајтс
не ја гледав вторава некој опширно да пише или хајлајтс
„Диего си заминува? Никогаш не сме ја разгледувале таа опција.Тој е центар на трансфер шпекулациите кои резултираат добро или лошо.Но,тој знае дека ние имаме голема доверба во него и важна работа е што тој докажува дека заслужува да остане а и сака да остане.Сигурно е дека ако тој продолжи да игра како што игра,тогаш тој ќе го донесе квалитетот кој сеуште недостасува во Јувентус“Diego departing? We we never considered that. He is the center of a market situation which can result in better or worse. But he knows we have great confidence in him and the important thing is that he proves that he deserves to stay and who wants to stay. It is certain that if he continues to play like a player that is the quality that we are still lacking at Juve
Марота изјави дека нема услови да се продаде Диего,и сите написи за договор со Волфсбург се измислици,а Дел Нери во интервју му искажа поддршка на Диего за да остани.Се надевам дека ова се само шпекулации на Билд. Иначе со интересна изјава излезе Молинаро во однонс на случајот со Диего. Поранешниот наш играч изјави дека МАРОТА ЌЕ МУ ДАДЕ УШТЕ ЕДНА ШАНСА НА ДИЕГО и ќе го задржи во Јуве. http://www.ilsussidiario.net/articolo.aspx?articolo=106181
Конечно и Моли да каже нешто асално
мислам дека истиот весник напиша дека и шалке доставил понуда хаха се прават за да го вратат во германија ама нема.мислам дека весников треба да се затвори врска немаат Диего ќе си остане!!!Марота изјави дека нема услови да се продаде Диего,и сите написи за договор со Волфсбург се измислици,а Дел Нери во интервју му искажа поддршка на Диего за да остани.
Според последните написи на БИЛД,јасно се гледа дека весникот е поневеродостоен дури и од goal.com. Секојдневно пишуваат дека Јувентус ја прифатил понудата од Волфсбург, прво за 16,потоа за 17 па на крајот да пишат дека сумата е од 16-18,и на крајот да напишат дека таткото на Диего изминатиот Петок имал средба со Хенес, и го договорил трансферот на Диего во Волфсбург,а сега останува уште Јуве да се договори со Волфсбург (иако истиот БИЛД 4 дена со ред пишува дека Јуве ја прифати понудата од Волфсбург).:pos2:
јас уште ко почнаа информациите околу диего ви викав дека се измислици вие не ...Марота изјави дека нема услови да се продаде Диего,и сите написи за договор со Волфсбург се измислици,а Дел Нери во интервју му искажа поддршка на Диего за да остани.
Според последните написи на БИЛД,јасно се гледа дека весникот е поневеродостоен дури и од goal.com. Секојдневно пишуваат дека Јувентус ја прифатил понудата од Волфсбург, прво за 16,потоа за 17 па на крајот да пишат дека сумата е од 16-18,и на крајот да напишат дека таткото на Диего изминатиот Петок имал средба со Хенес, и го договорил трансферот на Диего во Волфсбург,а сега останува уште Јуве да се договори со Волфсбург (иако истиот БИЛД 4 дена со ред пишува дека Јуве ја прифати понудата од Волфсбург).:pos2: