Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Од Арсенал немаше ништо конкретно,чиста шпекулација.Џовинко цело лето е на трансфер листа,и единствени клубови кои се заинтересира за него се Парма,Бари,Џенова и Болоња.Понуди од големи клубови немаше,а понудите на Болоња,Парма и Џенова беа само за позајмица, додека Бари понуди 3.5 милиони евра.

Ако големиот Венгер толку се интересираше за Џовинко немаше да чека досега,туку сега Џовинко ќе тренираше со Арсенал а не со Парма.

Јувентус секогаш ГРАДЕЛ тим врз работници,а не врз ѕвезди.
Работници од типот на Амаури, Мартинез, Бонучи, Тијаго, Гросо, Мело се се тие едни огрооомни работници

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Од денеска официјално се откажувам од клубо за кој навивам од детенце, Прва генерација со га фанах на Јуве беше златната Раванели, Вијали, Дешамп,Песото, Перуци, и да не ги редам тава беше Јувентус а Јувентус не е сега тава со треба да биде, да остабаш у тимо да ти седат дрва со немат појма од модерен фудбал а за нивна сметка да рушаш талент кој допрва треба да стане играјач е извинејте јас таков Јувентус не памнам мозе да памнате виии деца тука шо викате оти ке ви било мило да заигре Џовинко и да не редам ного работи грешки се направиии миларда Ночерино ( Тјаго и Полусен ) 20 мил и повеке ги коште на Јуве а веке имааа готово изработен играјач на таа позиција Крисчито( Бонучи) Оти нели изиграја една сјајна сезона у Бари а Бари си га нареди цела сезона со наместени утакмици и да не ги редам тука е и Миколи човеко со солзи му се радувах ка пласна 2 гола тааа сезона на Јуве а за Џовинко сакам да е кобен за Јубентус да им даде гол со ке им одлучува за титула, и уше нешто ке забравааах како може да се платат 12 000 000 за Мартинез како лево крило а го имаш Џовинко ццццццц СРАМОТА ! ! !
Епа ајде бегај од фан клубов што дремеш уште и аватарот смени го иди лечи баш ми е галје ако не си за јуве ради еден Џовинко и во серија ц да играме ја ќе останам пак за Јуве а не како вас продадени души ајде бирај нов клуб појма немаш што значи бодрење на 1 клуб

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Епа ајде бегај од фан клубов што дремеш уште и аватарот смени го иди лечи баш ми е галје ако не си за јуве ради еден Џовинко и во серија ц да играме ја ќе останам пак за Јуве а не како вас продадени души ајде бирај нов клуб појма немаш што значи бодрење на 1 клуб
Abe detence ti go gledas Juventus od lani :D ti na mene ke mi kazas dek da odam dek sakam tama ke pisam koj si ti da mi kazas so da pravam jas

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.954
Поени од реакции
5.576
Во 1993 година, кога Дел Пиеро пристигна во Јуве како конкуренција во нападот ги имаше: Роберто Баџо,Раванели и Вијали, и успеа да се наметне. Џовинко ги има Јакинта,Диего и Дел Пиеро на 35 години и повторно не успеа да се наметне а беше поврзуван со втор Дел Пиеро.Ако беше толку јак ќе пристигнуваа понуди од Манчестер Јунајтед,Реал,Барса а не од Болоња,Бари и Парма.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Џовинко на 23 години уште го сметате за млада надеж, да беше толку добар до сеа ќе се бореше за место у тимот. Меси на негови години со слична конституција е најдобар играч на планетата. Не жалам за Џовинко и онака тоа му е најголем дострел Парма, Сампдорија, Наполи. ;)
За жал 100% си во право. Ако Џовинко навистина беше наследникот на големиот Дел Пиеро досега веќе ќе беше лидер на екипата и ќе му го земеше местото на Il Capitano. Дел Пиеро на свои 19 години му го зема местото во првиот тим на еден Баџо кој беше бог на италијанскиот и светскиот фудбал во тоа време. Точно е дека и физичката градба му е голем проблем, но детето едноставно не е толку добро како што мислиме.

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Во 1993 година, кога Дел Пиеро пристигна во Јуве како конкуренција во нападот ги имаше: Роберто Баџо,Раванели и Вијали, и успеа да се наметне. Џовинко ги има Јакинта,Диего и Дел Пиеро на 35 години и повторно не успеа да се наметне а беше поврзуван со втор Дел Пиеро.Ако беше толку јак ќе пристигнуваа понуди од Манчестер Јунајтед,Реал,Барса а не од Болоња,Бари и Парма.

Тааа констатација ти е баш на место ама да бидеме реални Џовинко немаше ни слобода ни можност да го докаже својот талент, се надевам дека ке експлодира оваа сезона и ке ги натера на управата сериозно да размислат и уште нешто на негова сметка се плускат 12 000 000 за Мартинез кој играше во Катанја па дај ке ве молам Јувентус од секогаш имал ѕвезди а не Мартинез, Амури . . . .

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Se ubavo ama ti od cera ako go gledas fudbalo tva e dr 12, Messi od 18 godini igre za 1 tim na Barcelona ima celosna sloboda u igrata i normalno so talento so go ima se razvija i stana Broj 1 a Giovinco 2 sezoni na klupata drema edna u Empoli i so sakas ti Giovinco koj talent da go pokaze be
Чим седи на клупа кај 4 тренери до сеа неможе да кажеш дека ни еден од тренерите не го виде талентот на Џовинко. Едноставно детето не е за у голем клуб како Јуве тој е створен да игра у тимови кој се борат за влез у европа и затоа и не ми е жал пошто ќе има тамо што да покаже. Боље да игра у Парма него ли да дреме у Јуве.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.954
Поени од реакции
5.576
Тааа констатација ти е баш на место ама да бидеме реални Џовинко немаше ни слобода ни можност да го докаже својот талент, се надевам дека ке експлодира оваа сезона и ке ги натера на управата сериозно да размислат и уште нешто на негова сметка се плускат 12 000 000 за Мартинез кој играше во Катанја па дај ке ве молам Јувентус од секогаш имал ѕвезди а не Мартинез, Амури . . . .
И јас имав големи очекувања од Џовинко,беше најавуван како нов Дел Пиеро,можеби не доби повеќе шанса да се докаже,но реалноста е таа: не доби доверба од 4 различни тренери на Јуве,не добива понуди од големи клубови итн.Во голем клуб шансата е таа, на 2 натпревари ако не се покажи после ќе му биде уште потешко.Големите играчи знаат и на 1 натпревар да направат голема и евидентна разлика во играта на својот тим, а Џовинко реално тоа не го правеше и во тие малку натпревари на кои добиваше шанса.

Пример е Балотели.Колку и да е омразен играч во Италија,сепак се работи за огромен талент.Балотели доби првпат шанса да заигра против Јувентус во Купот.Влезе,и за 10 минути даде 2 гола,и во моментов Интер го продава за сума од 30 милиони, а Џовинко е проценет на 7 милиони.

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Чим седи на клупа кај 4 тренери до сеа неможе да кажеш дека ни еден од тренерите не го виде талентот на Џовинко. Едноставно детето не е за у голем клуб како Јуве тој е створен да игра у тимови кој се борат за влез у европа и затоа и не ми е жал пошто ќе има тамо што да покаже. Боље да игра у Парма него ли да дреме у Јуве.
Тава да и се надевам оти мојте критики ке се погрешка ама ајде ке видиме новата сезона шо ке каже ама цврсто стојам дека место Амаури треба друг шпиц, и да се најде достојна замена за Давид бидејки последна сезона му е

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Abe detence ti go gledas Juventus od lani :D ti na mene ke mi kazas dek da odam dek sakam tama ke pisam koj si ti da mi kazas so da pravam jas
лелее од лани хахахха знам како дише клубот ги предвидов трансверите на Диего,Мело и Мартинез уше пред да ги донесат а иначе ти прв спомна не ти кажав ја прв

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
лелее од лани хахахха знам како дише клубот ги предвидов трансверите на Диего,Мело и Мартинез уше пред да ги донесат а иначе ти прв спомна не ти кажав ја прв
Izvini Diego ama bas ic nemozase da se vklopi vo celo sivilo kolku i da bese dobar ne doagase do izraz od ostanatite drva

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Как ќе стане голем играч ка "управата" на јувентус носе квази-тренери шо јас не би ги турил ни да водат пионери генерација,а не тим како јувентус.

Поголеми европски клубови?? Интересот на арсенал за него? интересот на големиот ВЕНГЕР кој знае как треба да се работе со млади таленте как Џовинко не е ништо нели ?? Радувајте се на Мартинез од катанија,најдоброто засилување у историјата на Јувентус. ццц ... незнам как може да се радувате на такви засилчувања шо се носат у тим как Јувентус. 1 квалитетно засилување нема земано таа сезона,а сите ве читам сакате титула. Може да .. на PS3 :)
Кој Венгер бее? Не се палете на шпекулации, дури и овие тимови што се интересираа не даваа повеќе од 7-8 милиони за целосен откуп, тоа кажува доволно!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Izvini Diego ama bas ic nemozase da se vklopi vo celo sivilo kolku i da bese dobar ne doagase do izraz od ostanatite drva
лани за лани неможеше да се вклопи зошо сите беа тапа а имаше најголема минутажа останува оваа сезона да оправда

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
опа овде дебата паднала сериозна Џио со се продал оф мори муко истите тие со плукаа по Џио дал да игра или не сеа ми се прает најголеми фанови на Џио добро и викате кришито ночерино и други шо ги дал јуве не се вратиле епа не се вратиле дека не се јаки играчи остај ти ние ке видиме еден играч на youtube и ајде најак е така и за Џио и сите плукате по управава а да ве потсетам вас големи навивачи на јувентус Миколи кога беше во јуве и Ди вајо тогаш тие беа млади играчи со година две разлика од Џио постари тогашната управа на чело со Моги ги даде и никому нишо не викате за таквиот потек на моги а тој ги зеде апиа оливера капо и други и никој нишо не зборвит за тие транафери него овај на Џио и покрај шо се стари транфери поентата ми е шо викате дека оваа управа не знае нишо Моги знае епа брака се лажете само еден поздрав ке ви кажам има Џио можност да се врати а за ночерино и кришито се виде италија ради кришито испадна

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom