Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Луѓе,што стана со кондициониот тренер од Сампдорија мислам беше?Тој што имал само три истегнувања на мускули цела сезона?
За Бетега криво ми е што не е во управата.Цело време мислев дека е човек на Моџи и дека ке остане.
Ако се овие новите дресови,баш се супер

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Најубава комбинација ... ме потсеќаат на оние дресови од пред 12-13 години кога Сони беше спонзор ...
Мислиш на овие така? :) Исти се, нема шанси да биде овој. Според она што ја го разбрав, Најк ни го предложиле овој дрес, и големи се шансите ова да е домашниот дрес за вгодина. :pov:

A кога веќе спомнавме новитети за идната сезона, еве ги и топките за ЕПЛ, Примера, и секако Серија А:

Нормално, нашата најтиња. :pos:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Кој ќе ја купит таа грдосија од дрес ... тоа го предложил некој дебил од дизајнер од најк али не верувам дека некој во Јувентус би го прифатил тоа срање ...

Се знае какви се дресовите не Јувентус , не сме џупци додатни шари да ставаме ...

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Кој ќе ја купит таа грдосија од дрес ... тоа го предложил некој дебил од дизајнер од најк али не верувам дека некој во Јувентус би го прифатил тоа срање ...

Се знае какви се дресовите не Јувентус , не сме џупци додатни шари да ставаме ...
E и ја така мислев, али како што се шушка, Најк годинава таков цик-цак дизајн ќе вади, не само за нас... Се надевам не е точно... :toe:

С

сашенко

Гостин
Ова го најдов на http://www.juvefans.info/ коментар беше...

prodat
trezegea 10m
tiago 5m
polsen 5m
molinaro 5m
groso 2m
zebina 3m
grigera 5m
decelje 5m

zamijeniti
amauri--kyer

kupiti za onih 80+ovih 40 od prodaje ukupno 120

dzeko 40
dimarija 30
drente 4
crisito 5 posto imamo pola ugovora njegovoga
wolkot 20

i jos 21 milion za nekog dobrog igraca u sredini terena sa ovim igracima bi mogli biti nekadasnji juvee

Член од
28 август 2008
Мислења
184
Поени од реакции
11
Најубава комбинација ... ме потсеќаат на оние дресови од пред 12-13 години кога Сони беше спонзор ...
JuventusHLS9697.jpg
Ваква некоја класика ни треба,нема потреба да се експериментира со некои цигански цик-цак линии или слични глупости.Како и да е секогаш сме имале убави дресови,па и оваа година би требало да направиме добар избор.На крај краева и не нешто многу битно каков дрес ќе имаме најбитно е да ни донесе успеси наредната година.:toe:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Прочитав една заебанција во врска со Марота дека бил чорав бидејќи едното око го имал фрлено на транфери:tv:

--- надополнето ---

A Marotta, che riporterà all’amministratore delegato Jean-Claude Blanc, risponderà tutta la struttura sportiva e medica della società.

Ако е ова вистина (дека Марота треба да бара согласност од Блан за се што ќе направи) не ја гледам целта на промениве :toe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Ако е ова вистина (дека Марота треба да бара согласност од Блан за се што ќе направи) не ја гледам целта на промениве :toe:
[/I]
Пишува и на официјалната страна. Марота треба да има согласност од Блан за финансискиот аспект на зделките, а Блан нема да има никаква врска со трансфер политиката, играчите и медицинскиот тим, и ќе биде стриктно задолжен за финансиите во клубот.Има информација дека Андреа Ањели веќе се договорил со Роми Гај (човекот кој своевремено го постигна договорот со Тамоил), а дека Блан ќе замине од Јуве на крајот од летото,и според шпекулациите неговото останување до крајот на летото се должи на довршувањето на градбата на новиот стадион на Јувентус, и дека би се изгубило време ако Блан си замине, бидејќи Блан е запознаен со сите финансиски детали околу градбата на новиот стадион, а неговото евентуално менување истовремено би значело и губење време дури се назначи нов човек кој ќе биде задолжен за градбата на новиот стадион.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ај честито нов тренер, догодина здравје сите титули се ваши !! :)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270

Се шпекулира дека овие ќе бидат новите дресови на Јувентус наредната сезона.
ако се овие дресови топ.мн се добри.и очекувам многу оваа сезона шо доаѓа.:smir:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Роми Гај е човек близок до Моџи , се поизвесно е дека Андреа добива (ќе добива) инструкции и совети од Моџи :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom