Цело друштво ми е на јавна и да ти кажам право факултет е крш. Ги држат на предавања и вежби до 9 часот навечер за ништо. Како и поќето факултети во Битола, ако сакаш лесна диплома запиши се. За учење нема да те научат многу, ќе треба самиот да се снаоѓаш итн итн. Мислам ме сфати шо сакам да ти кажам. Ако сакаш и случки во врска со професорите да ти кажвамДали има некој што студира на овој факултет во Битола, совети, дали има перспективност исл. Заинтересиран сум за Јавна Администрација инаку...
Ако има веќе тема (што не заприметив), нека се спои.
Не е приватен. Свежо отворен, пред едно 3 години, + 1 поен за владата јеј. И да, ако можи финансиски да си дозволи, Скопје најубаво.Што е ова, уште еден HC приватен факс?
Ае дој си во Скопје ти, најубаво.
Тоа е во игра, ама да го погодиме факултетот уштеШто е ова, уште еден HC приватен факс?
Ае дој си во Скопје ти, најубаво.
Според мене факултет без перспектива,кажете ми шо ке работиш ако завршиш како менаџер на финансиски системи??:raz:Кажете ми ако можи повеќе за овој факс?Општо за јавна администрација .. ??
Благодарам однапред... :salut:
Како прво не финансиски туку менаџер на информациски системи. Факутетот не е крш. А Администрација го укинаја затоа што немаше доволно број на студенти кои запишаа администрација. Има нови програми и нови два смера. За нов факултет во Битола баш е океј, сега повеќе ги стегнаа студентите. А за тоа учење како да се пушти компјутерот и вордот беше пред прв колоквиум, потоа за втор колоквиум се учеа алгоритми и слично. А што треба да се учи на предмет наречен: Информациски технологии? Да не има некоја друга литература по тоа за која не знам. Друго.. вежби во 9 сатот? Најкасно е ДО 7 сатот. А има и слободни денови и тоа не само преку викенд. Е така.Според мене факултет без перспектива,кажете ми шо ке работиш ако завршиш како менаџер на финансиски системи??:raz:
Иначе годинава ке нема отсек јавна администрација дали се во мирување, дали укинаја тој смер незнам иако ми се чини дека само тој беше реален смер во стил дека ако го завршиш ке има кај да просперираш.