Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

Член од
7 септември 2020
Мислења
129
Поени од реакции
31
Мислење/искуства за предметите Концепти на инф. општество, Визуелно програмирање, Интернет тех. и Компјутерска графика?
+Предлог предмет од L3?
Vizuelno ti e easy 10ka
Internet tehnologii ima mnogu glup koncept na polaganje bidejki kod se kuca direktno na seb a ne vo ide
Автоматски споено мислење:

Predlog predmeti za 6ti semestar?
kriptografija, dizajn na interakcija covek kompjjter i predlog za drugi?
Автоматски споено мислење:

Predlog predmeti za 6ti semestar?
kriptografija, dizajn na interakcija covek kompjjter i predlog za drugi?
 
Член од
21 август 2022
Мислења
2
Поени од реакции
0
Некој колега да каже искуство со изборниот предмет Напредни бази на податоци?
 
Член од
24 октомври 2019
Мислења
97
Поени од реакции
34
Управување со ИКТ проекти пишува дека ова е услов (Софтверско инженерство или Анализа на софтверски барања) и (Веб програмирање или Интернет технологии или Имплементација на системи со слободен и отворен код) , дали тоа значи да ги имаме слушано или положено предметиве? И дали освен Веб прог/Интернет теџ/Имплементација може да биде слушан визуелно програмирање или некој друг предмет?
 

Kajgana Shop

На врв Bottom