F
FrAnKEnsTEiN
Гостин
Count on me for this game:pos2::pos2:!!!Ај не сум играл одамна треба да се вратам малце у форма
Да, да.Mac)) напиша:Тепавме со 8 спрема 6...шо е многу многу е више а без пола тим игравме
ti e igrale so pola tim nie igravme bez timAcid напиша:Да, да.
Пак ги искичмивме, и пак ќе ги искичмиме. :zlo:
Само другата недела најверојатно нема да има кворум за фудбал. Веќе сите се по одмори. Боље, доколку има кандидати, да се собереме само за пиво. :wink:
Конечно некој да признае дека немате тим. :wink:GarDiaN напиша:ti e igrale so pola tim nie igravme bez tim
Па каков тим бараш со мене бреAcid напиша:Конечно некој да признае дека немате тим. :wink:
DuFFy напиша:Па каков тим бараш со мене бре
kako i da vcera ti igrase ne mi se glupiraj segaDuFFy напиша:Абе јас никат не сум бил со фудбалот...не ни сакам да бидам.....како може да се повлечам коа не сум ни почнал со тоа
dobro ne se povlekol od fudbalot tuku od terenot i nikad nema da se vratiDuFFy напиша:Абе јас никат не сум бил со фудбалот...не ни сакам да бидам.....како може да се повлечам коа не сум ни почнал со тоа
Е вака може ......Иначе требаше да идам ме чекаа затоа отидов не а другоGarDiaN напиша:dobro ne se povlekol od fudbalot tuku od terenot i nikad nema da se vrati
moze li vaka ????
aj sea ne se prajdav barem bidi sreken so nagradata :pos2:DuFFy напиша:Е вака може ......Иначе требаше да идам ме чекаа затоа отидов не а друго