Votex, А како тоа може да ни искочи и гага, некоја врска можеш да фатиш? Тоа е права работа, плус таму се игра по 8 души мислам... Таа варијанта по муабетот сте ја исфрлиле од игра... зошто не?VORTEX напиша:ako sakate da igrame na prava treva u partizan u karpos a moze da ni iskoci i gaga
Нема ни линии на игралиштето,треба да се ориентираш по повисока трева-тоа е аутот!!!viktorgg напиша:Votex, А како тоа може да ни искочи и гага, некоја врска можеш да фатиш? Тоа е права работа, плус таму се игра по 8 души мислам... Таа варијанта по муабетот сте ја исфрлиле од игра... зошто не?
Ама мислам дека е заградено, така да... удри жица аут, тоа не би требало да е некој страшен проблем ако играат 8 души наеднаш, трева е, и гага уште... шо знам...BusHav напиша:Нема ни линии на игралиштето,треба да се ориентираш по повисока трева-тоа е аутот!!!
На крај краева дај само да играме фудбал,преку кур веќе од договарања и препуцавања на форум!!!viktorgg напиша:Ама мислам дека е заградено, така да... удри жица аут, тоа не би требало да е некој страшен проблем ако играат 8 души наеднаш, трева е, и гага уште... шо знам...
Околу 10 саат ќе бидам таму па ќе праиме договор на лице место!!!Garfield напиша:Bushav, gitla kaj Lu da se dogovorime, pa ke pises na forum, biva, ja idam tamu za edno 20 minuti pristigam.
и ќе одиме во недела во ЈеБоТе и ќе играме фудбал како луѓе и нема кој шо да ни збори!!!:zlo:BAMARGERA напиша:i????