Уште ли се шуткате по свирки?

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Јас тоа го направив кога настапуваа СМАТ во МКЦ во рамките на Бела Ноќ пред некои 3-4 години, и супер беше (тазе излезен од војска беф чинам, уште челик целиот :pos:).
идам у војска:vozbud::vozbud:

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
po nekogas i odam kaj sto ima starogratska esnafska pesna koja mnogu mi lezi

Член од
25 октомври 2007
Мислења
116
Поени од реакции
0
pa mnogu normalno deka se sutkame na svirki ne einteresno da ne se sutkas na srirka. So ke sedis vo kose i samo ke gledas pa ne etoa poentata.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.298
Tocno ne treba da se otepas pa uste ednas da ne ti tekni da se sutkas. Rabotata e da se ispraznis i da ucivas vo muzikata a ne da skrsis raka ili noga:pipi:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
туку што почнав да влегувам пак во форма, порано (пред извесни 3-4 години) идев на свирки само да се шуткам, доаѓаат некои панкери од швајцарија SmallTown прв пат слушам за нив, битно панк ке свират и картата е испод 200 денари и ке има гужва за шуткање...

после некое време не ми беше интересно да се праиш со модрици, појќе уживав во музиката и фаќав сеир додека другите се шуткаа... сега последниве неколку недели пак влагам во форма... таман на рок фест лом да се напрајме :D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.231
Поени од реакции
34.532
Стормрејџ, контролирај се.
За друго беше поставена темата, назад на неа. И не, не мораш да ми реплицираш.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
на рок фест се изнашуткав до максимум, и еве доказ за тоа што некои мислат дека шуткањево е за дивјаци, епа јас ќе кажам дека не е...еден тип ми мава лакт несакајќи ме застанува и почна да ми се извинува

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Ако не падне крв во шутките тоа не е шутка.

Тетово царува со шутките, тоа секој може да го потврди доколку се разбира од панк или метал.

На рок фест минатата година....“абе вие ли вака во Тетово постојано правите“???

А за марко над мене, доколку беше и Темјан кога свиреа прошла година кои беа најхард-кор шутки? :))))

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Шуткас рулз !!! Ако идеш на нешто лудо и ако не се шуткаш, ти дефиинитивно не си поминал убаво !!!

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Кој пенис се мешаат годините со начините на експресија на уживањето? Фор факс сејк, има луѓе со начукани годинки кои сеуште ги чувствуваат благодетите на моЧна шутка, па не значи дека се незрели.
Исто ко да прашаш: Дали бенгате на свирки? Па тоа иде спонатно бре, преку машкиов полоф орган со изживеаните и надораснати работи. Демек ехеее го поминав јас тоа, брафо.
Жена сум, се шуткам повремено, не е свесно...исто како што некои се кршат по дискотеки водени од тупси тупси ритмите, јас се мавам во луѓе водена од тешки дисторзии. Ај ко ќе пораснам ќе ви се приклучам во клубот искусни мудреци.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ако не се исшуткаш на свирка,ко да не си бил...Закон ствар,ја вадиш цела негативна енергија од тебе ,и уживаш во музиката :)

Kajgana Shop

На врв Bottom