Da sekako.Koga se upishuvav ushte na 5 septemvri(vtor upisen rok).gbbСе имаш ли претходно регистрирано?
Sent from my SM-J200H using Tapatalk
Последно уредено:
Da sekako.Koga se upishuvav ushte na 5 septemvri(vtor upisen rok).gbbСе имаш ли претходно регистрирано?
Sent from my SM-J200H using Tapatalk
Ти неможеш да одбереш професор.А ако сакаш да ги видиш барај ги на страната на факултетот или во распоредот акп ви е искоченДечки знае некој да ми објасни како се одбира професор на iknow? Само за задолжителните предмети ги пишува професорите.
Значи вие што неможете да се најавите,треба прво на емаил да добиете лозинка со која ке можете да се најавите и веднаш потоа ја менувате..до тогаш џабе пробуватеDa sekako.Koga se upishuvav ushte na 5 septemvri(vtor upisen rok).gbb
Mozebi...neznam.Poshto jas posle toa stisnav na "zaboravena lozinka"(mislam taka beshe)za da na mail mi pratat nova lozinka i jas se najavam,ama mi veli deka email adresata ne postoi vo sistemot.E sega ako mi pratat neshto oni samite shto e malce verojatno,kje moram da odam da si prasham na fakultet shto e rabotata.Значи вие што неможете да се најавите,треба прво на емаил да добиете лозинка со која ке можете да се најавите и веднаш потоа ја менувате..до тогаш џабе пробувате
Оригинал можеш а мислам и оригинали бараат. Инаку да, можеш да си ги земеш.Некаде не се плаќа а некаде по 50ден. само треба.дали за уписи во мк потребно е дипломата и свидетелствата да се заверени или може така оригинал да се однесат ?
и дали доколку потоа сакам да си ги земам документите кје треба да платам пари, ако да, колку?
Запишувањето се врши само со оригинални документи, а исто така потпишуваш согласност за неподигање на документите во рок од 3 месеци.дали за уписи во мк потребно е дипломата и свидетелствата да се заверени или може така оригинал да се однесат ?
и дали доколку потоа сакам да си ги земам документите кје треба да платам пари, ако да, колку?
Не знам за каде зборуваш, на УГД обично се пријавуваат во ректоратот за сите факултети.Пријавувањето се врши во факултетите каде што сакаме да студираме така ли? Не е само во еден
Имам другар веќе заврши таму на смер надворешна трговија но изборни предмети многу бираше од другите смерови затоа што имале подобар избор.Смерот поврзан со банкарство и ревизија мислам дека не е лош, можеш по банки да работиш ама и со другите смерови би требало да се може.Aj збор два за економскиот кој смер е подобар-полош и општо како е за работа со него?