Coca-Cola1981
uzivaj vo nepovtorliviot vkus Always CocaCola
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 417
- Поени од реакции
- 1
DoolroX напиша:ќе добиеш зашто да недипломите се признати во македонија, а тоа што и кај си го прочитал е друга работа
секоја фирма си има право да напише какви дипломи прима и неприма тоа е нивна работа, али искрено ја до сега не сум видел ниеден таков оглас по весници. сум работел во 2 државни фирми и никој не ми направил проблем, дури во едната ми рекоа кога ќе дипломираш (на фон) ќе нема проблеми и за повисоко работно место. исто така имам многу колеги кои сега завршуваат 4 година и исто така при аплицирање за работно место во било која фирма никој не им правел проблем. ако не се признаваат дипломите од фон и европски универзитет, тогаш зашто да ги признаваат од другите приватни факултети, кои искрено се светлосни години позади овој факултет и во услови и во се останато, а за државниот не ни сакам да коментирам односно да правам споредба во услови за студирање и такви слични работи
![]()
конкретно на секој оглас од ад Пивара Скопје е нагласено дека не примаат луѓе од ФОН, се работи за несто што мислам дека е приватно меѓу газдата на ФОН и Свето Пивара ама сепак резултатот е тој, ФОН во ПИВАРА ЈОК