Униформи

LaTiTeA

Ветена госпоѓица Маленковска
Член од
17 април 2007
Мислења
156
Поени од реакции
2
Еден од најчестите фетиши е фетишот со униформи, многумина ги пали помислата sex партнерот да е облечен во некоја униформа.
Најчесто тоа се униформите на медицински лица и лица што го претставуваат „законот“ ...

Колку меѓу нас Македонците е распространет овој фетиш и колку од вас ве пали тоа? Можеби сте од оние што само ги соблекуваат гаќите|шалварите и се сексаат толку досадно или пак можеби сакате да ги играте игрите како „good pupil, bad teacher“.

Little secret, my favorite uniform is „3X wonder-wonder girl“. :kesa:

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Хмм интересна тема...
Па ги сакам оние западнине школски униформи:vozbud:
Полиција,медицина,и слично не ме пали :devil:

Не ми текнува друго у моментов...

С

Сатори

Гостин
...

Еден од најчестите фетиши е фетишот со униформи, многумина ги пали помислата sex партнерот да е облечен во некоја униформа.
Најчесто тоа се униформите на медицински лица и лица што го претставуваат „законот“ ...

Колку меѓу нас Македонците е распространет овој фетиш и колку од вас ве пали тоа? Можеби сте од оние што само ги соблекуваат гаќите|шалварите и се сексаат толку досадно или пак можеби сакате да ги играте игрите како „good pupil, bad teacher“.

Не ми е нешто посебно униформата...не ми делува стимулационо, т.е. не би верувала дека ќе ми делува, премногу ми е фејк.
Иако кога ќе размислам...не би било лошо да бидам садо-мазо професорка.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ако под униформа се брои подвезици, корсети, високи штикли и такви ствари, тогаш на таауниформа се палам многу. Ако не...тогаш - фетиш?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
униформи, не ме палат многу... ме пали долната облека :)
кога реков не ме пали многу, значи сепак ме палат малку - а тоа се најчесто во стил на:

и се разбира мажуретките да не ги заборавиме :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Униформа на машко не ми делува некако посебно...можеби оние кошаркарски маички за да му се гледа целата рака(зашто тоа ми е убедливо најсекси дел од телото),ама тоа не спаѓа во униформи...

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Униформа на машко не ми делува некако посебно...можеби оние кошаркарски маички за да му се гледа целата рака(зашто тоа ми е убедливо најсекси дел од телото),ама тоа не спаѓа во униформи...
а мишката?:pos2:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Мене неостварена желба ми е да си најдам униформа на француска собарка.:kesa:
Знае некој каде би можела да најдам таква во Скопје?:)

Инаку ако за униформа се смета мојата училишна униформа...ондак и тоа делувало ко афродизијак.
Мене лично не ме „палат“ вакви работи, туку кога партнерот е формално облечен (некоја поелегантна кошула).

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Знае некој каде би можела да најдам таква во Скопје?
:)

Инаку ако за униформа се смета мојата училишна униформа...ондак и тоа делувало ко афродизијак.
Мене лично не ме „палат“ вакви работи, туку кога партнерот е формално облечен (некоја поелегантна кошула).
Ако и другите ја сматраат оваа униформа за секси...побарај во СЕКС ШОП.:pos::pos:
:hehe:

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Јас сакам од пожарникар! :place:Ко мал сакав да бидам пожарникар! Ми го уништија сонот мојте :place:Нау ис пејбек тајм!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
She can heal ..... any pain ...:vozbud::vozbud::vozbud:

- вака да ја начекам девојка ми, има и полиција и пожарна и се да ми доаѓаат :pos:

- инаку ако веќе би практикувал и јас вака, ќе си земам униформа од Спајдермен ... озбилен сум :)

Член од
20 јуни 2005
Мислења
132
Поени од реакции
2
Знае некој каде би можела да најдам таква во Скопје?:)

Валијант можда, пробај!

Јас у принцип сакам ствари што можат да останат на тело, а да не пречат на чинот.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Не ме палат униформи воопшто и без нив сексот ми е супер:helou:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855

Само црно и бело има во твојот живот, нали? Е па ако морам да бирам меѓу некој несфатлив фетиш такозвани униформа и шалвари, бирам шалвари. И да, униформата и да те пали, ќе те пали додека ја соблечеш или му ја соблечеш, а што после тоа доколку не те пали човекот без неа? Не фала, многу поважни и поголеми работи има од тоа ... леле ама сум заостаната ...

Kajgana Shop

На врв Bottom