Убиен водачот на католиците во Турција

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.265
Поени од реакции
4.868
Како Турција дозволува исламистички елементи да и влегуваат на чело, да диктираат потези и да се некој фактор, Турција набргу ќе биде ко некоја исламска заебанција држава.
Затоа добро си знае војската таму, да ги сузбива таквите ретоградни елементи.
Исламот е најназадната религија, нејзиното буквално практикување е сигурен пат до пропаст.
Турција ако сака да продолжи да е држава треба да се откаже од вакви селски провокации, ко што е со свештеников, со закани кон Израел, бидејќи седи на тенок конец.
Никој не ја сака, ја трпат поради демек секуларноста, ама тоа може одма да се смени, да ја расцепат на неколку области и да си играат курташак со сите.
Тоа не ни одговара и затоа нека не им се курчи Турција на Израел и на САД, за добро на сите нас.
Турција толку се разликува од другите исламски земји заради политиката на Европа на спречување на исламизација на Европа. Побогата Турција и таму повеќе ќе имигрираат муслимани.
 
Член од
9 февруари 2010
Мислења
300
Поени од реакции
11
hahahahahahahah mnogu jaki politicari i diplomati ima na forumot, abe sve znaat,koja zemja koga ke se rascepi, koga ke ima drugi vojni itn,abe sve znaat:pos2:,, ama nema toa e toa, koga vselanite stanaa za kopjuter i politika:tapp: Jebi ga, zracetese do sabajle, i so umot veligden pravetesi kolku sakate...:tapp:

:pos2: site clenovi se mogu jaki,posebno ovie Human i Nikola:pos2: Da ne se clenovi i na Bilderberg grupata slucajno:pos2: cncncncnc neeee breee zaboraev,,deka tuka pametni i intelegentni luge se primat a ne sumari i bolnicari...:tapp:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom