"Трипуне" формирај си партија!

GUSAR-VMRO

МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Член од
27 јануари 2005
Мислења
635
Поени од реакции
7
Pana напиша:
Pred sedum dena Tripun utepaniot rece deka ke formiral partija vo koja se dobrodojdeni i Tito Petkovski i Liljana Popovska.
Od kako ovie dvajca ekspresno go odjebaa,Tripun se predomisli i placejki pred kameri izjavi:"ostavete me treba uste da razmislam"
Posle tri dena mislenje,utepaniov Tripun povtorno najavi formiranje nova partija so "intelektualci" kako "nego",vo koja ke nemalo mesto za disidenti(pazi bogati,disidenti od kako go odjebaa).
E sega denes profesorot Marjanovic mu poracuva deka ako saka nova partija ke mora da si podnese ostavka.
Sega ke vidite kako utre ke rece deka sepak nema namera da pravi partija.
Beda od covek!
p.s. bidejki nema drug nacin kako da se spasime od ovoj hostapler,predlagam da si formira partija.Taka ke se spasime od nego!
Морееееее сите како ПАНА, што би рекла Козеклиска, СВЕ ТО ТРЕБА СТРЕЊАТИ.
До вчера ваквите „интелектуални фаци“ од СДСМ&Co. му се клањаа на Трифун. Да не заборавиме кој беше носител на листата на СДС(ФИРО)М во скопската изборна единица. Нозе му миеја и водата ја пиеја. Сега, сега Трифун бил хоштаплер. А да погледнеа малку овие сдс-ОВЦИТЕ па да видат к0ј ни е Претседател, Премиер, Министри, Пратеници, колку ТЕРОРИСТИ имааат кај нив у Влада, а не да зборат за Трифун.
МНОООООГУ МИ Е ЌЕЈФ што КОНЕЧНО СЕ РАСПАЃА ГНЕЗДОТО НА КРИМИНАЛОТ, ПЕРАЛНАТА НА ПАРИ НАРЕЧЕНА сдсМ.
Ај сеа сите по дома!!
Ќејфен сум и свршувам кога гледам вести!!! Боља порка немало до сеа на македонската политичка сцена!!!!
Смрт комунизму, слобода народу!!!
Тито партија, Гаргамел у опозиција!

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Лујџеееееееее - оваа политикава била ептен поголем сеир од Чек дис аут.:pos: :baeh:

Член од
24 февруари 2005
Мислења
242
Поени од реакции
50
Mene najmnogu me iznasmea koga rece deka ke formiral partija na koja on ke bil na celo, i gi posakuva Tito i Liljana vo negovite redovi, sekako kako piuncinja na koi on ke im kazuva sto da pravat :)) . Pa dobro be on svesen li e sto bi mu se slucilo koga bi izlegol so nekoj na duel pa toa bi bilo galaksicka katastrofa, covekon neznae p od politika a saka da formira partija na koja on bi bil na celo.
Otisol malku podaleku so procenkata za sebesi.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
GUSAR-VMRO напиша:
Морееееее сите како ПАНА, што би рекла Козеклиска, СВЕ ТО ТРЕБА СТРЕЊАТИ.
A ти малку да оладиш со стрењање, бесење и колење.
Ваквите како тебе ме потсеќаат на српски радикали(четници), зенги(усташи) и оние квазимакедонци што за време втората светска војна и пред тоа соработувале тесно со фашистите-Бугари.
Дај нешто напредно, некоја идеја што фаќа место.Уште ли се палите на јажиња и Ваташки сценарија.
ПС.смени го потписот

Член од
5 април 2005
Мислења
139
Поени од реакции
0
Sto vi rece Pana?
Utepaniot i ligav peder nema muda da formira partija.
Go slusnavte li vcera sto zborese,"ke pocekam da vidam kako ke pomine partijata na Tito" pa posle ke se odlucam.
Ubavo vika Bojan "toj nema vrska od politika i ne ne ja znae bukvata p od politika" a ne partija da pravel.
Go slusam sto zbori za Kermes i ne mi se veruva!Demek,nie mora da go ogradime prostorot zasto ke ja izgubime dozvolata za gradba pa potoa ke otvorime javna debata za Kermes.I,ke sobere okolu nego nekoj ligavi poltroni koj ke recat "pa dobro e neka se gradi" i ke gi isece drvata stari po pedeset godini i ke si pravi hotel so Fufo.
Kerka mu go zema pola Vodno da gradi,sin mu go zema Metropol vo centarot na Skopje,on ja kupi zgradata na Makedonska banka vo centarot na Skopje,ja renovira palata Makedonija za negovite prostorii,pozadi stadion gradi so onoj akmakon od FK Vardar Borce Ristevski......pa ima li nasitka ovoj peder.:baeh: :baeh:

Член од
5 април 2005
Мислења
139
Поени од реакции
0
prirodna sredina na slonot e Saraj

Od kako Lile i Tito go otkacija kretenov Tripun i mu kazaa deka ne go sakaat so niv vo partija,utepaniov Tripun definitivno odlepi pocna da tropa nevideni nebulozi.
Najnova mu e deka ke ja selel Zoioloska gradina na Vodno ili vo Saraj?Demek zivotnite najdobro ke se custvuvale vo nivnata prirodna sredina.
Pa zarem kretenov misli deka prirodna sredina za lavot ili tigarot e Vodno?Ili deka prirodna sredina za slonot e Saraj.
Se uste se cudam kako mozel vakov kreten da napravi tolku pari.
Znam deka parite od "Tehnometal" se isprani preku negova firma ,ama me cudi deka toa go napravil takov moron kako Tripun!

Член од
5 април 2005
Мислења
139
Поени од реакции
0
Prvo rece deka ke pravel zooloska gradina na Vodno pa posle dva meseca se pogoleba.Sega vika ke ja renoviral starata.
Dali nekoj se sekava deka nesto obekal a go ispolnil.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
А да кликнеше на тоа типката ”Измени” наместо да пишуваш постови коишто истото сакаат да го кажат (и што всушност сакаа твоиве постови да кажат сеуште се прашувам :raz: ) :wink:

Член од
5 април 2005
Мислења
139
Поени од реакции
0
Macedalien напиша:
А да кликнеше на тоа типката ”Измени” наместо да пишуваш постови коишто истото сакаат да го кажат (и што всушност сакаа твоиве постови да кажат сеуште се прашувам :raz: ) :wink:
??????????????????????????????????????????????????

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Е да де - ја треба прашалници да ти напишам едно пеесе!!!

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Пана - смешен си другарче ти и твоите демагогии!!! :pos:

Не ни планирам да те банирам ниту пак да ти го скратам правото да пишуваш тоа што сакаш. Знаеш зошто? Заради тоа што твоето мислење е ирелевантно за мене од проста причина што си ми далеку под ниво. Едноставно ќе кажам дека со ваквото однесување се гледа колкав е капацитетот на главчето ти :wink:

Дотогаш ќе чекам пак да не изненадиш со друг пост во којшто волонтерски ќе ги пишуваш за мартирските достигнувања на некои си политички гарнитури коишто изненадуваат (не со нивната глупост бидејќи е константна појава ами со нивните ретки добри потези кои се се поретки а и со масивната агитација {платена или не} на активисти како тебе коишто трчаат да ни кажат дека црното е бело иако очи боде).

Поздрав до тебе и продолжи да се смееш - ќе те бањаат (фала богу им текна!!!).

Член од
5 април 2005
Мислења
139
Поени од реакции
0
opnete baner

Заради тоа што твоето мислење е ирелевантно за мене од проста причина што си ми далеку под ниво
He...heeeee....heeeeeeeeeeeeee........Nemoj da si tolku samobendisan!Za "nivoto" ke treba da kaze nekoj drug ,ne ti.Na primer ,nekoj neutralen kako serdarot!
Inaku za mislenjeto,pa toa ne e nameneto za tebe.Toa e za posirok krug na forumdzii.
p.s. mesto da mi gi brisete odma temite sto gi postiram na forumot poprakticno bi bilo da opnete eden baner na koj ke pisuva "zabraneto e psuvanje protiv opozcijata osobeno protiv VMRO-DPMNE.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Ај ќе чекаме :pos:

Serdarot? Да не просветлеше?

За другите теми и нивното (оправдано) бришење : отвори тука и ќе ти стане јасно зошто е така. :icon_cool

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Не најдов тема за работењето на Трифун, најверојатно нема отворена... Може да продолжиме тука?

Колку сте задоволни од 50-дневното работење?

Kajgana Shop

На врв Bottom