GUSAR-VMRO
МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
- Член од
- 27 јануари 2005
- Мислења
- 635
- Поени од реакции
- 7
Морееееее сите како ПАНА, што би рекла Козеклиска, СВЕ ТО ТРЕБА СТРЕЊАТИ.Pana напиша:Pred sedum dena Tripun utepaniot rece deka ke formiral partija vo koja se dobrodojdeni i Tito Petkovski i Liljana Popovska.
Od kako ovie dvajca ekspresno go odjebaa,Tripun se predomisli i placejki pred kameri izjavi:"ostavete me treba uste da razmislam"
Posle tri dena mislenje,utepaniov Tripun povtorno najavi formiranje nova partija so "intelektualci" kako "nego",vo koja ke nemalo mesto za disidenti(pazi bogati,disidenti od kako go odjebaa).
E sega denes profesorot Marjanovic mu poracuva deka ako saka nova partija ke mora da si podnese ostavka.
Sega ke vidite kako utre ke rece deka sepak nema namera da pravi partija.
Beda od covek!
p.s. bidejki nema drug nacin kako da se spasime od ovoj hostapler,predlagam da si formira partija.Taka ke se spasime od nego!
До вчера ваквите „интелектуални фаци“ од СДСМ&Co. му се клањаа на Трифун. Да не заборавиме кој беше носител на листата на СДС(ФИРО)М во скопската изборна единица. Нозе му миеја и водата ја пиеја. Сега, сега Трифун бил хоштаплер. А да погледнеа малку овие сдс-ОВЦИТЕ па да видат к0ј ни е Претседател, Премиер, Министри, Пратеници, колку ТЕРОРИСТИ имааат кај нив у Влада, а не да зборат за Трифун.
МНОООООГУ МИ Е ЌЕЈФ што КОНЕЧНО СЕ РАСПАЃА ГНЕЗДОТО НА КРИМИНАЛОТ, ПЕРАЛНАТА НА ПАРИ НАРЕЧЕНА сдсМ.
Ај сеа сите по дома!!
Ќејфен сум и свршувам кога гледам вести!!! Боља порка немало до сеа на македонската политичка сцена!!!!
Смрт комунизму, слобода народу!!!
Тито партија, Гаргамел у опозиција!