- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.915
- Поени од реакции
- 41.876
Мора и на фб
seems legit....мене така еднаш од ум ме изваја ...че ги истепаф...се договориле со него да му напиша РиП на зид а тој да не се логира неколку дена: ...и ги прашувам и на чат ми пишува дека напрајл собрачајка..и другите по нив шо гледаја си рекоја стварно и тие му пишуваја РиП че му појдеф дома со два каранфили врзани со црна пуфка....
ааахахахахахахахахаххаахахахах
Ова е вистина не е заебанција, но сепак е глупо да му се пишува на фб.seems legit....мене така еднаш од ум ме изваја ...че ги истепаф...се договориле со него да му напиша РиП на зид а тој да не се логира неколку дена: ...и ги прашувам и на чат ми пишува дека напрајл собрачајка..и другите по нив шо гледаја си рекоја стварно и тие му пишуваја РиП че му појдеф дома со два каранфили врзани со црна пуфка....
true storyОва е вистина не е заебанција, но сепак е глупо да му се пишува на фб.
ама дали го можеш истото со точакот?Јас поубав сум од овај
Овај сељакот дебилски, сакаше да се пресмета со мене на еден училишен турнир во фудбал. Дошол во мое школо од некое село таму и ќе ми изиграва шериф. Па уште сери на фб за што ќе стигни ко демек знае нешто, а го срами името на Чкембари. Требаше тогаш да му го акнам тоа дрвото од глава.
Уште крави и магариња кај шо пасет да имат и Кавер на годината ке битКаверов е најјак бе
Ти на овој му го имаш фрлено меракот за сеир.. само од него ставаш снекој глупости
Не сум ја крив, пишаш facebook.com и излегува...Ти на овој му го имаш фрлено меракот за сеир.. само од него ставаш снекој глупости