Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
seems legit....мене така еднаш од ум ме изваја ...че ги истепаф...се договориле со него да му напиша РиП на зид а тој да не се логира неколку дена: ...и ги прашувам и на чат ми пишува дека напрајл собрачајка..и другите по нив шо гледаја си рекоја стварно и тие му пишуваја РиП :tapp: че му појдеф дома со два каранфили врзани со црна пуфка....

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
seems legit....мене така еднаш од ум ме изваја ...че ги истепаф...се договориле со него да му напиша РиП на зид а тој да не се логира неколку дена: ...и ги прашувам и на чат ми пишува дека напрајл собрачајка..и другите по нив шо гледаја си рекоја стварно и тие му пишуваја РиП :tapp: че му појдеф дома со два каранфили врзани со црна пуфка....
Ова е вистина не е заебанција, но сепак е глупо да му се пишува на фб.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Овај сељакот дебилски, сакаше да се пресмета со мене на еден училишен турнир во фудбал. Дошол во мое школо од некое село таму и ќе ми изиграва шериф. Па уште сери на фб за што ќе стигни ко демек знае нешто, а го срами името на Чкембари. Требаше тогаш да му го акнам тоа дрвото од глава.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Каверов е најјак бе:pos:
Уште крави и магариња кај шо пасет да имат и Кавер на годината ке бит :D
--- надополнето: 13 септември 2012 во 16:45 ---
:pos: Абе овој капитен бил на тимов :pos::pos:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.535
Леле,Бошето стана главна фаца на темиве на Кајгана:))):pos:
Не е толку лошо чоече бе,го знам лично бааги време,само малце "инаетчија" е...:X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom