Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.444
Поени од реакции
6.120
M

M del Mar

Гостин
Се прашувам дали некогаш луѓево ќе се освестат и корисно ќе го употребуваат фејсбуков?!?
И ќе прекинат да прават апсурдни, апатични, патетични, моронски групи и страници...

Е

експерт

Гостин
Се прашувам дали некогаш луѓево ќе се освестат и корисно ќе го употребуваат фејсбуков?!?
И ќе прекинат да прават апсурдни, апатични, патетични, моронски групи и страници...
кога го употребуваат деца од 10 години, што очекуваш

M

M del Mar

Гостин
кога го употребуваат деца од 10 години, што очекуваш
Да!!! На деца од 10 години до некаде им наликува таков однос, но што би рекле за 15- 19 годишни кои имаат низок коефициент на интелегенција и нивниот однос и размислување автоматски се изедначува со оние на 10 годишните...(би рекла дека ги мрзи да размислат малку со сопствен мозок па затоа ју државиве им наметнува трешови)

Г

Господ

Гостин
Ваќе сега...
Значи психата на македонскиот народ е таква во последно време што пати од комплекс на ниска вредност.Македонче си има утупено во главата дека се што е македонско по дифолт не вреди и затоа си увезуваат екс-ју култура.
И како што им е све сервирано на тацна,гомнарии во стилот на сапуници и турбо фолк многу нормално да нив ги фати мрза.
Еве ви пример за тоа колку се мрзливи денешните младичи,дури ги мрзи да прочитаат нешто или да размислат.
Иначе ретко некој да знае да помножи 2*(-2) прашувајте луѓе ќе ви се стемни кога пола и повеќе ќе ви речат 4 или 0.

ДотА Муабет

Тој:Пеер шо праи магијава?
Јас:Па прочитај.
Toj:Пеер ме мрзи да читам,кажи.
Jaс:Прочитај креле 2 реда се!
Тој:Пеер ме мрзи,кажи!
Јас:Еби се!!

Друг пример:
Тој:Абе што да му купам?
Jaс:Види што како има ова она,размисли и купи.
Toj:Пер ме мрзи да размислувам кажи.
Јас:Не може!

Ете тоа ви е просечен македонски тинејџер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom