^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 5.762
- Поени од реакции
- 8.022
Ова од субвенциите шо му ги пуштила владата сега се фали
Еве го се јави клеро-фашистот и неговите ултра-модерни ставови, он знае колку души тажеле, а и таа броја од 300.000 не му се случајно напишана. Како беше онаа, полошо од комунист е само антикомунист. Значи според овој треба да се индоктринираат луѓето исто како тоа што го правеше оној режим кој сите го осудуваат.Stihoven Kalibar
Сигурен сум дека вчера минимум 300 000 души тажеа што Македонија победи у ракомет...Чипот шо е всаден 50 години у глава тешко се вади...Низ војните и џандарските згради ни петарда немаше да пукне...Оваа држава нема да ја биде уште минимум 30 год..Дур не умре југоносталгичарската класа...После треба нова офанзива и ново чиповање на младите деца исто како родителите шо беа чиповани 50 години ама со наша историја...Е дури тогаш ќе не биде ко држава...
KILL IT WITH FIRE..
abe toa treba da se ubie ...jajcata mi obelea od tie statusi..znaci on so negovite statusi ke ja preporode novata makedonska mladina za site da bidat dobri kako negoЕве го се јави клеро-фашистот и неговите ултра-модерни ставови, он знае колку души тажеле, а и таа броја од 300.000 не му се случајно напишана. Како беше онаа, полошо од комунист е само антикомунист. Значи според овој треба да се индоктринираат луѓето исто како тоа што го правеше оној режим кој сите го осудуваат.
Без замерка за озбилното мислење у оваа весела тема ама морав.