Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Just gonna stand there and watch me burn... but that's alright because I like the way it hurts...

Го отупеа кромидов со овој стих...... Мислам дека нема женско на фб шо го иам,шо го нема стаено ова бар еднаш на статус... ;/

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Just gonna stand there and watch me burn... but that's alright because I like the way it hurts...

Го отупеа кромидов со овој стих...... Мислам дека нема женско на фб шо го иам,шо го нема стаено ова бар еднаш на статус... ;/
Поминува тоа, за 1 недела нема ни да ја знаат песната...

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
вонева. wtf?! НЕ! :|

КаквО Ќе бидЕ ВАшетО БебЕ ??
" 4 женски... и 6 машки.. Иван, јован, васе, горге, филип, љупче... Ана марија, анастазиа, викторија и МАгдалена.. "

ццц

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
http://www.facebook.com/photo.php?pid=952611&id=1177583390#!/pages/Nisam-Bred-ali-mogu-Pit-D/344452131672?ref=ts

--- надополнето ---

Опаа некој тука е нарцис или јас сум во грешка? :pos2:
nitu jas ne sum bred pit nitu ti si angelina jolie.
mu kazav nemu deka ne mi se slucilo toa da me odbojat, ne prakam i koj znae kolku pokani.Mozebi ne bi mozele da me odbijat bidejki ne sum bil skaran so nekoja ili mozebi od drugi pricini
p.s ne smea da spomnam ubavina,skromnosta e doblest

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
nitu jas ne sum bred pit nitu ti si angelina jolie.
mu kazav nemu deka ne mi se slucilo toa da me odbojat, ne prakam i koj znae kolku pokani.Mozebi ne bi mozele da me odbijat bidejki ne sum bil skaran so nekoja ili mozebi od drugi pricini
p.s ne smea da spomnam ubavina,skromnosta e doblest
Многу нафрлано и без врска напишано неразбирливо,ама ај ќе се обидам да те разберам. Бај д веј од кај знаеш дека не сум Анџелина Џоли? :)

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Многу нафрлано и без врска напишано неразбирливо,ама ај ќе се обидам да те разберам. Бај д веј од кај знаеш дека не сум Анџелина Џоли? :)
da me razberis
kazav samo deka mi nema takva poraka stignata za odben ili ignoriran.A sega zosto ili kako neznam samo kazav mozebi,toa za koe mi se nafrli.
p.s ni na pamet ne mi ide da se raspravam so devojka koja mi e generacija.
p.s keski da si angelina jolie hahahaha.

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
da me razberis
kazav samo deka mi nema takva poraka stignata za odben ili ignoriran.A sega zosto ili kako neznam samo kazav mozebi,toa za koe mi se nafrli.
p.s ni na pamet ne mi ide da se raspravam so devojka koja mi e generacija.
p.s keski da si angelina jolie hahahaha.
Еееј не сум ти генерација, помал си од мене една година и треба да имаш почит :) Сори за оф топик

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Da se sobereme 10000 luge Аволон ДА ГО донесе Еминем во Македонија.
Групава гарант ја видовте деновиве.Не знам за вас али мене ужасно многу ме нервираат вакви групи.Да се собереме толку и толку и тие и тие да го донесат тој/таа.Преку к.ров веќе.Плус кој неписмен ја правел групава.Пола наслов латиница,пола кириица.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Da se sobereme 10000 luge Аволон ДА ГО донесе Еминем во Македонија.
Групава гарант ја видовте деновиве.Не знам за вас али мене ужасно многу ме нервираат вакви групи.Да се собереме толку и толку и тие и тие да го донесат тој/таа.Преку к.ров веќе.Плус кој неписмен ја правел групава.Пола наслов латиница,пола кириица.
Jovan Dievski pa pominaa 10 000 aj donesete go sea
14 minutes ago ·

Nikola Bocewsky ama ne drapajte madinja mn sea...rekovte 10 000...
11 minutes ago ·

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom