Дивајн
блаблабла
- Член од
- 3 април 2005
- Мислења
- 15.748
- Поени од реакции
- 1.855
Тоа што му вратив на Ејсид ти значи нешто? :wink:Garfield напиша:Pocnavme so papanja i lapanja?? Ako, ako, a ne vikate?
Тоа што му вратив на Ејсид ти значи нешто? :wink:Garfield напиша:Pocnavme so papanja i lapanja?? Ako, ako, a ne vikate?
Мислиш дека сега си наталожи уште еден пост? Епа еве и јас!divine напиша:Ејсид, ти кај да е ќе одиш на спиење, јас знаеш до кога сум тука??? Ако имав гости до сега, одсега сум сама ... би мај гест и стигни ме утре :wink:
ко ке ме стигнеш мене, ти купувам нова гитараMesaja напиша:Абе, ја ке ве стигнам сеа сите......
Важи бе......да почнам на сите теми да пишувам само......а, а, а , ......... и ке те стигнам.......Гижо напиша:ко ке ме стигнеш мене, ти купувам нова гитараMesaja напиша:Абе, ја ке ве стигнам сеа сите......
пробај у музика да пишуваш :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Mesaja напиша:Важи бе......да почнам на сите теми да пишувам само......а, а, а , ......... и ке те стигнам.......Гижо напиша:ко ке ме стигнеш мене, ти купувам нова гитараMesaja напиша:Абе, ја ке ве стигнам сеа сите......
Mesaja напиша:Ке ги бришеш постовите.........знам.....
Не само ти него сите ке ми ги бришат постовите.........
Нема да пишувам такв постови......се зезам.....Гижо напиша:Mesaja напиша:Ке ги бришеш постовите.........знам.....
Не само ти него сите ке ми ги бришат постовите.........
уживај бе, не ти бришам ама не ти купувам ни гитара