Ти си ми втор!

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Ја отварам темава со цел поголема заштита на општеството!
Значи кажете ги ’најубавите’ и ’највозбодливите’ лаги што сте ги слушнале од вашите сакани...верувам има доста креативни лажачи околу!
Еве го отворам тефтерот и почнувам со смешни...трагичните после
страна 37 ред 18 - ’ми се представуваше од град а таа селанче да ти биди’....и едно време требаше да и испратам некакви разгледници дома и оп.....хохохо шо ќе и праиш!
страна 54 ред 8 - ’Ова ми е прва оралка шо ја праам у живот’ (сакаше да остави убав впечаток зашто не и го поднесував бившиот црн дечко)....на ова и денеска се смеам, толку многу професионално си ја заврши работата шо мислам дека ни на порнич не се толку многу креативни
уфф а бе за многу нешта ме лажеле кога ќе се сетам вака, на една и го дознав вистинкото име по 2 години...малку време се дружевме но дојде ден по две години да живеам во нејзиниот град и оп ЕЛЕНА била ИРЕНА...хохохо,
после ме лажеле дека никад немала пробано секс со двајца а јас ’случајно’ ја имав снимката, а колку беше убедливо девојчето само, какви солзи пролеа од навреда зашто сум помислил такво нешто за нејзе леле леле.....:kesa:
кидс донт ду дис ат хоум...:toe::vozbud:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Ти си ми втор е произлезено од простите предрасуди на македонскиот или општо земено балканскиот народ. За да не ги наречат курви или нимфоманки и да им залепат етикета мораат да се служат со разни лаги.
Ама во случајот како што кажав балканот е едно заостанато во развојот место што сеуште сексот го сметаат за нешто долно и срамно. Јас сексот го сфаќам како обострано задоволство, а не доказ за "леле колку те сакам. Ако ме сакаш докажи ми".

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
ти си ми втор веќе е проѕирно. сега е ин трет или четврт...

Г

Господ

Гостин
Пер радувај се што не ти кажала добар си али вториот,седмиот и седумнаестиот беа некако боље.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
a be toa gluposti 2 si mi ne znam koj si mi,na kraj kraeva ne ni mora da kazuva takvi raboti, i a maskite nema potreba da prasuvaat so bilo pominalo :toe:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
На втор не се нафаќам или прв или последен :icon_lol:.

Член од
14 јуни 2009
Мислења
147
Поени од реакции
21
не ми игра улога и да е вистина и да лаже...на крај краева, може да имала 10 дечковци и да си ок девојчето, а може и еден да имала и да е ѓубре покварено...и обратно...релативно е се, и додека не и дадеш шанса да ја запознаеш неможеш да знаеш на што си

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.446
Ти си ми втора е поуверливо и повистинито :pos:
Btw многу се колнеле на љубов а се треселе на друго место...демоде лажги.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Опинци, не е темата дали сте и втори на девојката... туку што ве излажале девојките. Ама да, што би реплицирале, вас никој не може да ве излаже нели?! :wink: Мажишта бре... алал да ви е.

Мене ми умре една девојка на раце. Фора беше, па ја употребувам во недостиг на реални приказни кои сум ги открил. Не сум се замарал никад да дознаам дали ме мотаат и не сум ги фаќал. Ма нека кршат глава. Туку девојкава, имаше астма, ама и амбиција да биде актерка. Па реши да има напад додека ми лежи у скут и... официјално ми умре. :) Опасно... после коа се изнасмеа ја фрлив три и пол метра и заврши на камен. Играчка - плачка. :)

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
зар постојат сеуште некои кои очекуваат да најдат женска/жена која е невина ?
тогаш резервирајте си некоја од 7одделение ... :toe: ако успеете да ја дочувате и неа .. :)

шо сте чудни еј ...

прво секој маж .. бара девојче и си става цртки колку ги поминал ... за потоа да ги батали за да прејде на наредната жртва ... а после сето тоа очекува дека ќе најде некоја невина? хехех (лицемерие?!?)... па сите биле невини ама само еднаш и некогаш одамна .. а ако се оптоваруавте со такви работи .. и ако тоа ви е мерка дали е женската добра и Ок тогаш сте во заблуда и ќе ве прогонува тоа цел живот .. :toe: во врската никогаш нема да бидете среќен ...:toe:

Член од
14 јуни 2009
Мислења
147
Поени од реакции
21
Мене ми умре една девојка на раце. Фора беше, па ја употребувам во недостиг на реални приказни кои сум ги открил. Не сум се замарал никад да дознаам дали ме мотаат и не сум ги фаќал. Ма нека кршат глава. Туку девојкава, имаше астма, ама и амбиција да биде актерка. Па реши да има напад додека ми лежи у скут и... официјално ми умре. :) Опасно... после коа се изнасмеа ја фрлив три и пол метра и заврши на камен. Играчка - плачка. :)
она што си требало да напраиш е
...1)да се испонашаш загрижено, у стилу„срце немој никогаш више така да правиш, незнам што ќе правам без тебе, ти си ми се“...
2) по некој ден да ја изебеш као што се ебе најмрсна курва
3) после ебењето да не и се јавиш више никад у живот и да не и кажеш зашто

M

marsovka

Гостин
замисли стварно да си и втор >.>

Мора некој да биде ... нели? о.О

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
замисли стварно да си и втор >.>

Мора некој да биде ... нели? о.О
хехех баш така ..
а искомплексиран момак ко некои .. ќе се заебе и ќе си рече гледај ова ме дупи ме лаже :) и ќе ја батали ...
и ќе најде некоја на која ќе и биде прв ... прв после операцијата за нов јунфер де :tv:

Едит: да додадев :)
има една стара поговорка демек .... жена без да прими минимум 2 не умира ... па сега види ти :wink:

M

marsovka

Гостин
хехех баш така ..
а искомплексиран момак ко некои .. ќе се заебе и ќе си рече гледај ова ме дупи ме лаже :) и ќе ја батали ...
и ќе најде некоја на која ќе и биде прв ... прв после операцијата за нов јунфер де :tv:

Едит: да додадев :)
има една стара поговорка демек .... жена без да прими минимум 2 не умира ... па сега види ти :wink:
Ќе ме стрефи срце ... прв пат да се согласуваш нешто со мене

Туку претерано станаа младиве генерации саркастични ако си и втор, трет тогаш она лаже:tapp:. Реалноста е поинаква има девојки кои шибаат возови меѓу нозе на 16 а друга страна има 20-21-22 годишни кои не ги интересира за што служи вагината освен за мочање ... сериозна сум иако некој ќе каже полнолетна девица тоа е исто како жив диносаурс да си видел . Али јбг слободно општество 1000 људи 1000 чуди -.-

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
зар постојат сеуште некои кои очекуваат да најдат женска/жена која е невина ?
тогаш резервирајте си некоја од 7одделение ... :toe: ако успеете да ја дочувате и неа .. :)

шо сте чудни еј ...

прво секој маж .. бара девојче и си става цртки колку ги поминал ... за потоа да ги батали за да прејде на наредната жртва ... а после сето тоа очекува дека ќе најде некоја невина? хехех (лицемерие?!?)... па сите биле невини ама само еднаш и некогаш одамна .. а ако се оптоваруавте со такви работи .. и ако тоа ви е мерка дали е женската добра и Ок тогаш сте во заблуда и ќе ве прогонува тоа цел живот .. :toe: во врската никогаш нема да бидете среќен ...:toe:
7 ne 5 moze da se reci :toe::nesum::salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom