K
kat.<3
Гостин
Толку пати што се појавила во мојот разум мислата за тишината, и она чувство кога ја чувствувам до мене, можеби дури толку силна е што може да влезе во мене, да допре до срцето, таму некаде толку длабоко, и во повеќето од тие пати што успеала до мене да стигне болела силно, но колку само ја сакам, зашто се сеќавам на сите оние пати кога ми личела на благослов, толку благопријатна му била на срцето како што е сега, како што сакам да биде секогаш, тие моменти на болка во таа тишина како да се заменети од оние другите, оние во кои истата таа тишина кажува повеќе од она што можат да кажат зборовите. и знам дека ја сакам, ми треба да ја чувствувам и никогаш да не престане да стигнува до срцето, да го прави чисто и да му ја дава смиреноста без која не може.
не можам да ја дефинирам, само можам да ја чувствувам, да ја сакам и да и благодарам што му е пријатна на срцето, иако некогаш прекината од ветерот кој толку нежно знае да ми ја завејува косата само во еден правец, право, прекината од него, од нешто чисто и искрено.
Како ја чувствувате тишината вие, колку може да му биде пријатна на срцето, и колку некогаш може да боли, колку некогаш може да каже повеќе од она што го кажуваат и најубавите зборови дури, што наоѓате во неа, можеби смиреноста и истата онаа благопријатност на срцето, неговата среќа што слушнало нешто кажано без зборови ??
не можам да ја дефинирам, само можам да ја чувствувам, да ја сакам и да и благодарам што му е пријатна на срцето, иако некогаш прекината од ветерот кој толку нежно знае да ми ја завејува косата само во еден правец, право, прекината од него, од нешто чисто и искрено.
Како ја чувствувате тишината вие, колку може да му биде пријатна на срцето, и колку некогаш може да боли, колку некогаш може да каже повеќе од она што го кажуваат и најубавите зборови дури, што наоѓате во неа, можеби смиреноста и истата онаа благопријатност на срцето, неговата среќа што слушнало нешто кажано без зборови ??