Супер лига, да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за Супер лига?

• Вкупно гласачи
    299
  • Гласањето е завршено на .
Кур го боли Чика Перез. Сигурно он ќе ги лапа пеналите од потпишаните договори. :D

Ја гласав за да и уште сум за да, а овие неписмениве треба да го соберат Заев/Пастирот да им објаснат нешто повеќе како се хендла притисок од јавноста. Е сеа заебано е што влади ќе се умешаа најверојатно и пак се ќе пропаднеше, али јебеш га it's a worthy try.

BREAKING: Manchester United executive vice-chairman Ed Woodward resigns, Sky News understands

Има и информации дека е отпуштен, што е пологично од ова на Скај.

Немојте само со овие муабети сеа дека сепак ќе си го добијат бараното и дека го исценирале ова, плс.

Ко што пиша некој, не очекуваа таков негативен став од сите, политички опструкции и внатрешни бунења од играчите и тие беа клучните фактори.

Сигурно е само дека старово дртало наше и овој грдиов од Јуве нема да останат на ова, ќе спремаат пак некои заврзлами.
Баш обратно, јас мислам дека сега сериозно си ја поткопаа преговарачката позиција. Отидоа all in и изгубија. Сега немаат некоја тежина нивните закани.

Последно уредено:
И јас гласав за НЕ, ама пропагирав за СЛ за да ги притиснеме УЕФА да го зголемат пакетот за во ЛШ. Ама кој ти верува сега...

Прегледај го приврзокот 292923

13852c709de9316304f6dd746b5c4f34.gif

2-3 пати до сега. Делегацијата на Јунајтед што беше со С.Арабија пред година дена.

Па шиткај таму, потоа купи ги Мбапе, Халанд, Грилиш, Санчо и седум-осум бекови и прај си курташак со ПЛ.

Се надевам Реал, Јунајтед, Јуве, Ливерпул, Барса и уште некој друг небитен ако заборавив ќе одат до крај и ќе ја формираат лигава.
Колку повисоко летаат толку посилно ќе паднат.

BREAKING: Real Madrid, Chelsea, and Manchester City have been banned from the Champions League for the next three years!!

Го прочитав на Твитер, мора да е вистина...

Breaking News: the sky is blue!

Брееееј се погоди твитеров...

Кур го боли Чика Перез. Сигурно он ќе ги лапа пеналите од потпишаните договори. :D
Ќе лапа кур ако го стегнат сега за преварите. Во право беше Тебас, сосем заминал со мозокот стариов, тргна против цел свет, се закунуваше на уефа, ла лига, марка, влади и држави, помисли дека е Александар Македонски, Америго Веспучи, Гај Јулие Цезар, Адолф и Сталин во едно.

А сериозно имало понуда од него за Јунајтед?
Да, да. Глејзерс преговараа со кралското семејство според доста британски медиуми. Ептен биле загреани, ама овие барале 5 милијарди наместо 2.

Драми. Најави, закани, оставки. На крај бруки. Срамотилоци како деца што бараат бицикла за роденден а на крај остануваат со ланскиот тротинет и две шамари. Туку продолжува шлепањето на Аталанта и Лестер на грб на големите.

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom