Судењето на ЕП 2011 и Македонија

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Освен тоа, да не заборавиме една работа: едно е да забрљаш лични грешки, друго е да поништуваш чисти кошови или вадења! За првиве ситуации можеш да дискутираш до некаде, ај не видел, ај ова, ај она (мада и тоа се глеа некогаш апла), ама ова е веќе чисто мајмунисување
АЈде бе не тресете глупости.
Ако зборуваме за истото слободно фрлање, тогаш вадењето беше над обрач, што е коректно.
Судењето на мечот Македонија - Литванија имаше доста грешки, но не само против нас.
Се сеќавам на 2 ситуации кога му судеа чекори на Валанчиунас без потреба, едната ситуација беше доста смешна, асистенција од цел терен до Валанчиунас, овој под кош закуцава, му судат чекори.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не видов некој до сега да ја искоментира оваа грешка, изгледа поради еуфоријата само ја сум ја приметил..

Пазете на 0:32, јас колку што се разбирам од кошарка тоа е дупла, ја тапка еднаш топката, ја прифаќа и после пак продолжува да ја тапка.. Може и грешка да сум. Али ако е точно, фатално ќе беше ова за нас ако во последниот напад погодеа литванците.
Има право еднаш да ја прифати топката, втор пат ако ја прифати, мора да ја даде или да шутне.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Имаше грешки и против нас и против другите,сега можеби ние тие спорни топки не ги добивавме ама некое кој знае какво против судење немаше,најмногу со Литва.

Kajgana Shop

На врв Bottom