Среќен роденден Fantom_oh

Статус
Затворена за нови мислења.
Фала ви на сите за искрените честитки. Повеќето овде ве чувствувам како дел од мене, а впрочем, сите сме дел од една голема фамилија, Кајгана. Две и пол години скоро кај што сум на форумов, стекнав многу пријатели (и непријатели, ама мање битно) и научив многу. Со некои сум сигурен дека ќе останам пријател и близок за цел живот.

Да сум искрен, и не осеќам некоја поголема промена. Си останав истата будала, само за глупостите шо ги прам сега одговарам пред закон. :)

Да сте ми живи и здрави сите уш сто години, само за убо да се гледаме и слушаме и фала на честитките. Ве сакам сите, уствари ај да не претервам, појќето.

:back:

Ајде срекен роденден Фантоме ,се најубаво...се гледаме внедела :helou:

Срекен роденден фантоме од Охрид, се најубаво ти посакуем:helou:

LET THE GOOD TIMES ROCK:salut:

Среќен роденден и се најубаво :helou:

опопопопооооооооооооо кој имал роденден еееееееееееееј :vozbud::vozbud::vozbud::drk::vozbud::drk::vozbud:

па дали е тоа можно...

брат, ај среќен роденден и сФе најубо во полнолетствово, сакај си ги ти кисс и челзи пак ама нај и некое чупе убо многу, за 3 работи да се шо ќе си ги сакаш :pipi:

ако случајно не најш чупе во следнава недела сецними јас ќе ти бидам чупе :back: :pos::pos::pos:

инаку исто ко и со детево под мене

Да не беше овај форум сега немаше ни да се знајме.
така да фала на кајганава шо те знам и тебе и се надевам следниот пат ко ќе дојдам охрид немат да ескивираш ни ти ни другиве и ќе се видиме, ќе ојме стилс, ќе порачаме кафе и 133535 води и ќе пуштаме порки на телевизорон :vozbud::drk::vozbud:

сакав да ти го речам ова долу ама ете видиш си знаел и сам...

Да сум искрен, и не осеќам некоја поголема промена. Си останав истата будала, само за глупостите шо ги прам сега одговарам пред закон. :)
значи сеа можат да те стает в затвор за седење сараишЧе :pos:
еве и еден скромен поклон од мене :back:
victorias-secret.jpg

Дадин да ми бидиш најсрекен што можи и се надевам дека оваа година ке ти се остварат многу желби и посакувања........
Има една работа која сакам да ти ја кажам во овој момент, а тоа е дека животот е полн со изненадувања кои ќе го поткраваат твојот адреналин... биди оригинален и бори се за она што вистински го сакаш!!!!

:back:СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!!!!:back:

Да ти порасне до колена, и Силвија Сејнт на свадба да ти игра :)

Среќен роденден Фантомче.:helou::smir::smir:

Се најдобро охриѓанче...помалку нервози и повеќе победи за нашиот клуб :je:

Филип4е серце, да си жив и здрав, секој ден да ти биде пун со среќа и да го најдеш тоа што го бараш :helou:

ооо конечно дојде и тој ден Филип а?
епа среќен роденден, многу здравје, љубов, среќа, петки:baeh: и сите желби да ти се исполнат:) и полека, пази какви женски качуваш во кола(да не се малолетни де:wink:)
Хепи Брдеееј:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom