Контроверзниот фудбалер на ,,сините" е контроверзен фудбалер
кој ќе погоди кој ја напиша оваа легендарна реченица добива 5 лајка
пс. Бомбастичен Дрогираш дај преку врски тргни ми ја забраната за коментирање досадно ми е вака..
точен одговорНа Супер Спорт? не сум админ за жал а воедно и не пишувам таму веќе, Али иам пријатели кои сеуште мислам дека се таму, пиши пп.
Нели 5 лајка ќе ми ставеше доколку погодев, само 1 имамточен одговор
Еве линк. Имаше и печатни грешки ама ги поправиле
Се зезав дека сакам да ми ја тргнеш забраната преку врски и мило ми е што повеќе не пишуваш во тој скоро ретардиран сајт.
Не е баш стар, пак ја спукале (ваљда).Насловот и веста за ракометот е стар од февруари месец а МКД.МК се најидиотскиот спортски портал во државава...
Батка видеото што е ставено во веста е од февруари месец од мечот во ЛШ. Тоа го прават за да генерират посети, објавуваат идиотски, стари па дури и невистинити вести...
Брат, еве ти линк од статијата од насловот:Батка видеото што е ставено во веста е од февруари месец од мечот во ЛШ. Тоа го прават за да генерират посети, објавуваат идиотски, стари па дури и невистинити вести...
Значи ја пренесуваат статијата на Дневник. Тоа ми е муабетот, веста е нова, а не од февруари, и во случајов логично е да го поврзеш со тоа, па и да го поставиш виедото.Освен скандалозниот испад на голманот на Металург, Горан Станиќ, кој во финалето на турнирот во Струга го нападна судијата Славе Николов, на резервната клупа на тимот од Автокоманда имало и инцидент помеѓу тренерот Лино Червар и десниот век Ренато Вугринец.
Денешен „Дневник“ објавува дека на клупата на македонскиот вицепрвак имало вербален дуел, кој бил на раб на инцидент помеѓу Червар и Вугринец. Според весникот, имало неколкуминутно „шоу“ во кое погласен бил хрватскиот тренер, кој не само што му викал на играчот туку и повеќепати вербално го навредил. Играчите спречиле Вугринец да не стигне блиску од тренерот, бидејќи сигурно ќе имало и нешто повеќе од контакт. Целата оваа ситуација ја забележиле и судиите кои ги предупредиле делегатите на средбата да ја смират клупата, зашто во спротивно ќе има казна.