Спортисти на кои им се восхитувате

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.115
Поени од реакции
30.182
Шивен Је.
Цела планета беше запрепастена од резултатот на ова девојче.
Нејзиниот рекорд е еден од моментите кои ја обележаа оваа олимпијада за мене.

N

Nicky Santoro

Гостин
Без редослед...
Јан Торп-За жал прерано е заврши кариерата.Кога ќе помислам на пливање веднаш ми текнува на баткава.Еден и единствен.
Р.Федерер- нема што да се коментира за федекс,тој го измисли тенисот :DКаква само техника и елеганција да ти е мерак да го гледаш.Најдобар во историјата во овај спорт.
Хавиер Занети-капитенот на мојот омилен тим.Нешто што неможе да се купи со пари.Го респектираат сите фанови дури и од најлутите ривали.Не застанува се до последниот свиреж на судијата.Не за џабе прекарот му е Трактор :)
Усеин Болт-Да имаш онаква доминација и тоа на толку кратка патека е неверојатно.На мали патеки прави преголема предност.Нема да ги турнат рекордите на овај човек подолго време.

Овде можам да го додадам и Адриано.Адриано имаше се што му треба за напаѓач.Висок,снажен и убиствен шут, само што почна мн Кокос да зема и си еба мајката и кариера и се .

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
1. Фјодор Емилианенко
2.Хавиер Занети
3. Френк Лампард
4.Роџер Грејси
5.Винс Картер
6:Ернесто Хуст

Член од
9 мај 2012
Мислења
19
Поени од реакции
1
1.Janica Kostelic - 3 golemi kristalni globusi (vkupen pobednik na FIS-svetskiot kup) 3 mali kristalni globusi vo slalom na FIS-svetskiot kup, 4 zlatni i 2 srebreni olimpiski medali vo Salt Lake City 2002 i Torino 2006,5 zlatni medalji na Svetskite prvenstva i 30 pobedi vo svetkiot kup vo site 5 disciplini
2.Nadja Komaneci-gimnastika, zlato na OI vo Montreal so maksimalni 10 poeni,edinstvena nagradena so 10 poeni vo gimastickata istorija, 2 zlata na OI vo Moskva,NAJDOBRA GIMNASTICARKA NA SITE VREMINJA
3.Elizabeta Lipa -5 zlata vo veslanje na 5 OI ,od 1984 do 2004 vo Atina
4.Usein Bolt-sekoj komentar e izlishen :)))) ednostavno neprikosnoven na 100 metra,200 metra i 4x100 i vo atletika.
5.Elena Isinbaeva-skok so stap, 2 zlata na OI vo Atina i Peking, bronzena vo London 2012,28 pati go rusese rekordot na skok so stap i seuste e najdobra :)

Член од
31 јануари 2013
Мислења
51
Поени од реакции
13
Bruce Lee, Дражен Петровић,Владе Дивац,
:cuc:
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
1. Фјодор Емилианенко
2.Хавиер Занети
3. Френк Лампард
4.Роџер Грејси
5.Винс Картер
6:Ернесто Хуст
7.Марсело Гарсија
8.Роналдо Соуза ака Џакаре

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
Бадр Хари- 111 борби во кикбокс, од кои 100 се победи и 81 победа со нокаут....
Рајан Гигс- легенда која ќе ја паметат уште 5 генерации.... Може тука да се додаде и Пол Сколс....
Сер Алекс Фергусон- тренер од 1986 на Манчестер Јунтајтед, и го направи Манчестер најтрофеен клуб во Англија...

Kajgana Shop

На врв Bottom